Manchester i backen… Helst aldrig på halsen.

Godkväll!

Med sovränder på kinden stapplade jag ut till frukostbuffén.

Även om jag inte äter alla goda sorters bröd, diverse pålägg & olika minuter kokta ägg så är det så mysigt när frukosten innehåller extra allt.

Vi var i backen när liftarna vevades igång 😉

(null)

(null)

Vi lade snygga mönster på den nypistade Manchester.
Äkta sällskapsresa känsla infann sig.

(null)

(null)

Solen väckte mig till liv & en känsla av frihet spred sig behagligt.

(null)

(null)

Fasen vad präktigt det lät… Men jag slappnar inte ofta av, när jag åker skidor tvingar Jag mina tankar att vila.
Leva i nuet är så attans lätt att säga… Så himla svårt att göra.

Känns att vi är trötta i sällskapet ikväll efter två intensiva dagar i backen…
Samtalen handlar om fruktbitar i yoghurt, med eller utan fruktkött i juice & hur många sorter flingor Maria Montazami hade i något avsnitt av svenska Hollywoodfruar.

Jag bäddar inte min säng här på hotellet med flit, känns så barnsligt lyxigt i tanken att komma tillbaka när någon proffsig städerska bäddat perfekt.

Jag skruvar upp golvvärmen i badrummet på högsta & ser fram emot i hemlighet att kliva upp nästa dag till ett fantastiskt varmt golv de första stegen in i badrummet.

Idag höll jag på att somna i liften, tur att jag vaknade till liv innan Jag hann varva liften Jag satt i. Klämde min nagel i bygeln av paniken att i den stunden hinna av… Lättare blå nagel & mycket förvånad gapande farbror i liften var resultatet.

Vi slötittar på Antikmagasinet, jag är övertygad om att jag har något i vårat hem som är antikt. Något som kommer göra mig lite rik… Min tro ligger just nu i en svart ful puma, hittade den på en loppis som sonen min hade i skolan.

Kände mig tvungen att köpa något för att visa att Jag minsann gav mitt stöd till klasskassan & köpte den fula puman för att kunna gå hem med gott samvete…

Tack & hej!
Kram & värme

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *