Middag & massage= kärlek! 

Att stå i köket & lyssna på podd, ljudbok eller prata med någon jag håller av i telefonen är avslappnande för mig. 

Ikväll lagade jag lax med saffranstäcke. Serverade detta med en grönsakspytt. Succé:) 

Min mamma & pappa skickade ett kort ifrån middagen i måndags.. Tur att de tog ett kort på vår regnbågsfamilj (Nick saknas) Efter middagen fick jag en massage av min man, han har magiska händer & det är sann lyx för mig att få massage. 

Ikväll blir det tidig kväll, mycket vätska för att driva ut den irriterande infektionen. 

Så himla mysigt att ligga i sängen tidigt, jag ser på mästerkocken & pratprogram, kärleken och jag delar inte riktigt samma tv- smak.. Tack för i pad & C- more då kan man ligga tätt och ändå se olika saker. 

Imorgon ska jag studera flitigt innan Nick kommer för att förvandla mitt frizz till Hollywoodsvall. 

Vi ska på event på em, León har lovat att följa med 🙂 

Hoppla hoppla nu är det Renees brygga på tv;) 

Kram & natti <3 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *