Råkade glömma kjolen idag..❤️

hej! 

Jag är en piffande, fixande, fåfäng & brydd kvinna.. 

Min älskade kärlek älskar att jag alltid ”piffat lite extra” som han säger ofta ❤️ 

Efter en jobbhelg är den bästa möjliga starten att möta upp en riktigt god väninna för en köttbulle- lunch på Prinsen.. Zandra är den absolut roligaste väninnan i mitt liv & hon får alltid veta mina innersta osminkade tankar. En riktig väninna. 

Eftersom hon klättrar i sin karriär, köpt nytt boende med sin kärlek & är helt underbar var en liten present på sin plats:) 

Jag älskar att Zandra utbrister när hon ser mig: Prinsessan Anna… Du ser lika piffig ut en grå Måndag som en glammig Lördagkväll 🙂 sedan skrattar vi så vi får ont i magen över att jag råkade glömma kjolen hemma dagen till ära. 

På prinsen känner jag mig tydligen så ”hemma” att jag råkade glömma kjolen till min blus idag. JA ni läste rätt.. Kjolen låg kvar hemma & när jag insåg att folk tittade på kvinnan med höga stövlar & blus under pälsen var det försent. I lätt panik ringde jag min älskade som var någonstans på Östermalm på jobb, inte en chans att få hjälp med den saknade kjolen. 

Har nog aldrig hälsat så snabbt på juvelerna i personalen samtidigt som hållningen var i form likt en ostbåge eftersom chansen att blotta mig var mindre då. 😉  

Helt underbar mysig lunch & Zandra presenterade sitt nya skötebarn som är en ny produkt i hennes stigande karriär: 

Lovade att kyla dessa ikväll & verkligen njuta av godingarna, med min stora goding. Tack ❤️ 

Slank i på Prada & ögonshoppade massor av fint inför våren. 

Mötte upp min kärlek med kärlek: Denna vecka bjuder på ett glittrande event minst, kanske en tur till tandläkaren & ledig helg med ett extra kittlande äventyr. 

Om du inte tror på att man kan vara sådär upp över öronen kär efter att känt varann i elva år & varit ett par i snart 3 år, då kan Jag lova att du inte kysst rätt groda. 

Jag kysser rätt varje dag.. Han blir inte en prins… Han är den del som passar i vårt pussel- spel, han kan läsa mina tankar.. Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *