Kanske slår till på en piratlapp… Hellre en röd ros än ett öga rött.. 

Hej i vårsolen! 

Idag är det en dag att bli smartare genom studier. 

Jag lever på spenatsoppa & ägg idag, får inte tappa fokus. 

Jag & León vaknade 5,30 imorse… Galet! 

Min kärlek var redan på arbetet den tiden runt i Stockholm bakom ratten. 

Sedan helgen har mitt högra öga varit rött & blir allt mer rött.. Att vara utan smink är svårt nog en dag, men nu undrar jag seriöst vad detta kan vara? 

Börjar se ut som draculas syster & den looken passar sig inte denna vecka. Blir nog inte bättre av att sitta framför skärmen hela dagen lång… Hmm! 

Tog en paus & kikade på min Blogozinemail, jag blev så glad över den härliga inbjudan ifrån Petré event. Jag får se hur mycket jag ser ut som tagen ifrån en skräckfilm på Torsdag. 

Hjälp!! Kom på att jag ska med Liberta efter Arbetet imorgon på event… Corinne & friends bjuder in till lyxigt mingel för att ta en: León får hänga med 🙂 han tycker om Liberta & alltid bra på att mingla ❤️ 

Funderar på om jag ska sminka ena ögat imorgon, kanske införskaffa en pirat- lapp?! 

Varför inte en glittrande fantastisk klänning & piratlapp för ögat?? Är det det nya svarta? 

Solglasögon är såååå ute som León skulle sagt. 

Min magiska man kom hem med Röd ros idag bara för att han tycker jag är bäst utan protest. Vilken lycka… Han gör mig lycklig varje dag. 

Middagstipset för våran afton var: Pastasås med handskadade räkor, saffran & ganska plastig low- carb pasta. 

León frågade om det finns många andra sätt att skala räkor på när jag drog ut på ”Handskalade”…. Han är klok, jag hade inget bra svar 🙂 

Jag laddar inför mitt uppdrag som värdinna på Fredag.. Ska bli riktigt mycket nöje & en kväll utöver det vanliga med min favoritplastikkirurg & främst regnbågsfamiljemedlem Marko ❤️ 

Han går just nu igenom en svår tid med en av sina taxar & mina tankar är hos honom. Önskar jag kunde göra mer än att lyssna & hoppas på det bästa. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *