Bilder säger mer än tusen ord.

Välkommen vackra Torsdag… 

Onsdagen var magisk… 

Så himla mysigt & roligt på arbetet mitt hela dagen.

Hjärtat svämmade över av lycka när León ringer mig efter skolan & berättar stolt att han ska träna med min kärlek & att han är på bussen till Odenplan. Han får inte åka tunnelbana själv.. aldrig!!! Kanske helt fel av mig att tänka så, men det är en rädsla i mig på riktigt. På bussen finns chauffören nära, fattas bara säkerhetsbälte. 

Jag vill ge León säkerhetsbälte för hela livet, tänker att jag kan göra detta symboliskt med gesten att fylla honom med goda möten, härliga intressanta människor & låta honom vara delaktig i alla olika samtal om livet i stort & smått. 

Jag höll på att dö den berömda ”söthetsdöden” & ”hunkdöden” när mina skatter sände bilder ifrån gymmet. 

Med en ny röd glittrande outfit (tack 😉 ) Var jag redo att anlända till event för tidningen PAUSE som bjöd in till allt & lite till. Edit

Härliga bekanta möten, god mingelmat, gott i glasen & en helt makalöst välfylld goodiebag.

När vi minglat klart blev det en bit mat på Tures vägg i vägg med Corinne & friends. 

Det behövs inte mycket för att smickra denna kvinna i hjärtat… Den fina hovmästaren på Tures visste mitt namn & vi fick då otroligt fin service utöver det vanliga och ingen saltad nota kunde de heller hota 🙂 🙂 🙂 

I goodiebag fanns verkligen något för oss alla. León blev sprudlande glad över finfina hörlurar kombinerade headset. 

Skrattade inombords när vi slagit oss ner till bords. Hade verkligen kvällen innan packat ner snygga tröjor till mina älsklingar för denna afton men de låg nog kvar längst ner i väskorna än. Kände hur jag andades deras kärlek…älskade deras närvaro precis som de är..  Med eller utan fina tröjor <3 

Tack livet & kärleken.. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *