Kom hem.. Vi börjar om igen :) 

Hejsan mitt i natten.. 

Pirr i magen när min fästman ringer mig på dagarna & börjar meningen med: Hej min underbara älskade blivande Fru… 

Det är en speciell känsla att säga på arbetet… Eller kanske småskrikande i falsett berätta att: jag ska gifta mig!  

Min chef blev så glad & mina underbara kollegor likaså. Utvecklingsamtal med chefen var pirrigt men gick finfint. 

Tankarna slog mig nu när jag ligger klarvaken i famnen på min fästman.. Hör hur León tar djupa andetag i sömnen ifrån sitt rum.. 

Varför har vi bara utvecklingssamtal på arbetet & i skolan??? 

Känner spontant att det kanske skulle lyfta relationer om det fanns vänner emellan eller med föräldrar, bonusföräldrar, syskon & barn. vad ska vi utveckla? Vad behöver vi tänka på? Vad är vi fantastiska på? 

Snälla sömntåg kom tillbaka… Jag kommer behöva ringa in en make- up artist som vunnit pris imorgon om jag inte somnar snart… 

Skrattar lite för mig själv när jag tänker på helgen med Mattias & Sara.

 När vi möter upp dem på centralen för att ta bussen i anslutning till Eckerö- båten frågar Sara med lätt oro i rösten: Anna, vet du att vi ska åka buss 2 timmar med en mix av människor??? & på hemvägen är det inte alltid så städat. När jag svarar ja  i mitt nyförlovade rus tillägger hon sådär underbart med ett leende i fröken ton: tänkte bara på att du inte åker tunnelbana… Så himla fint av henne. 

Om jag gick i mellanstadiet skulle jag älska att Sara var min lärarinna (till vardags är det hennes yrkesroll) 

Några reflektioner den senare tiden: 

  • Pink Cadillac är en härlig färg på nagellack 
  • Tips är att inte måla naglarna i sängen när du ser en spännande Beck- film… Höll på att sluta i pink Cadillac överallt. 
  • Jag tycker inte att tjejer/kvinnor/flickor ska bruka ordet ”TJA!” Det låter sunkigt & ovårdat enligt min åsikt. 
  • Jag gav min fästman min gamla telefon i tidig påskpresent & tyckte jag var smart eftersom han uttryckte att det kan bli ett fint påskägg till den blivande frun 😉 
  • Erkänner att jag blir aldrig för gammal för att brista ut i ett litet glädje- pip när jag ser att bananasplit finns på menyn 

  • Jag lyckades få León att smaka på chiapuddingen som jag blandade till när han kom hem. Han smakade & avstod mer. Skrattade & skakade sådär gulligt på huvudet samtidigt som han sa att nu kommer du äta bara det mamma för att det är modernt.. Sedan frågade han om det var ”bra” kolhydrater som innehåll & protein… Han är smart våran León. 
  • León berättade stolt att han vänt pannkakor i luften på hemkunskapen. Hans pappa lär honom spanska & jag begåvar honom med mingel & kasta pannkakor i luften:)  

Kyrkan här på våran Ö.. Stora Essingen har tre klockor i det höga tornet… Det symboliserar tro, hopp & kärlek…  

Puss & kram hej då! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *