Sjukstugan på ön! 

Godkväll!! 

Prosit… Snuvigt… Instängt & inte glittrande så långt ögat når idag. Eller jo kanske lite ändå 😉 På mitt vänstra ringfinger. 

Jag sminkade mig light denna morgon för att kunna gå förbi en spegel ifall tillfälle skulle ges. Fick dra upp sonen imorse & min genomförkylda fästman stapplade till arbetet i gryningen. (Kom hem besegrad av influensa) 

När en man är förkyld är det tydligen nära döden.. 🙂 🙂  den lilla tonåringen är hängig & har ont i magen… Snälla kan ett ufo komma och föra bort mig till landet i fjärran ett par dagar.. 

Tur att jag tankade slottsmiljö igår. Tenta denna vecka, kommer gå strålande, jag är pepp. 

Imorgon går jag på ett nattpass min blivande man får äran att ta med en vän på förhandsvisning av film. Tack Petré event för att ni piggar upp oss i den ynkliga sjukstugan. Ikväll såg jag & León på Parneviks & åt chokladdoppad frukt…. Mys! som en livlina. Våran lilla rosa chokladfondue toppar nog vår lista på ”onödiga saker i hemmet” men den förgyller ibland. 

Natti & kram