Vi mixar allt det goda i livet till en härlig smoothie! 

Godmorgon! 

Vaknade av att León sa ifrån soffan: de där fransoserna är Galna… Att få vakna & utbrista i skratt är härligt. Vi bor granne med franska skolan & de barnen skriker som någon tagit hela deras påse med macarong så fort de har rast. 

Sedan testade León  mina förlovningsringar på ett för stort finger… Tvål var räddaren i nöden..  Massor av tvål! 🙂 

Igår var jag på vårdcentralen när jag klivit av mitt dygnspass. Tog alla prover man kan tänka sig för att göra en inte hälsokontroll. Rekommenderas! 

Igår njöt jag & min älskade vän Nick av solen & rose på Mälarpaviljongen!   

     

Vi träffade såklart de magnifika ägarna Anders & Arto 🙂 

   
 

På vägen hem smet vi förbi & kramade om Anders som är bartender i världsklass på nyöppnade Styrelsen bar & bistro: 

   
 

Där blev det en liten aptitretare ifrån barmenyn. Himmelsk!!  

Väl hemma blev det en sådan spontan middag som man ler i hjärtat när man tänker på den dagarna efter. 

Leóns pappa Nicolas lagar den godaste mat jag kan äta & vi lurade in honom i köket igår hemma hos oss. Succé..  

   

Vi skrattade & pratade om allt i livet flera timmar & León somnade på soffan med ett leende. Jag är så mäkta stolt över att min fästman & sonens pappa trivs så fint i varandras sällskap & gärna skålar i en liten whisky samt kramar om varann när de ses!! 

Vi skriver våra egna regler.. Och älskar det!!  

Kärlek!