Pannkakor,champagne & genuin glädje på Mälarpaviljongen… En mycket bättre Söndag!  

Godafton det vackra folket! 

Min matförgiftning var ett minne blott på senare eftermiddag idag:) 

Min fästman bjöd ut mig på amerikanska pannkakor & champagne. Marie levaue är en charmig sylta på söder med en härlig meny & min blivande man är välkänd (ej ökänd tror jag) där! 

  
Efter denna helg tror jag det är passande att slå till på ett sådant tv- shop svettbälte som tränar magen eller iallafall ska man tro det när man tror att man är verkligen smart & multitaskar med svettbältet runt midjan samtidigt som man är i full färd med att diska, laga pannkakstårta eller se senaste avsnittet av glamour.  

I solen på kvällen kom vi till Mälarpaviljongen… Vi fick ett mycket fint välkomnande av ägarna Anders och Arto i form av värme, kindpussar & hittade värdefulla bekantskaper i solen. 

Skrattade för mig själv när Tom (resturang Torgets fantastiska resturangchef) plingade till på min mobil med texten: jag ser dig allt på Mp!  

Tänka att några timmar i solen gör så gott i hjärtat med människor att bara få vara just som du är tillsammans med. Att få vara med, bli inbjuden till gemenskap, nivå som inte har något vidare tak & en hel massa kärlek är helt min melodi. 

   
   

Vi lärde oss om Kalix guld & hur man fiskar upp detta, att Tokyo är ett resmål för önskelistan, hello Kitty soppa & vi skrattade så magen värkte. Jag & en ny bekantskap Mattias designade i tanken Resturang torgets nya logga på t- shirt. Glöm inte var ni läste om idén först 😉  

Känner mig välsignad att jag lever ett så socialt rikt liv & är så tacksam för de som vågar vara de dem är i alla situationer & kapitel. 

Nästa vecka bjuder på skönhetskväll, ett möte inför Pride 2015 & arbete med de unga vuxna. 

  
Godnatt alla skatter! 

Kram