Denna Fotbollsmamma, fästmö & dotter ser ni oftast i klackar, nyfönat hår & en passande päls… Att se sonen blänka på planen i fästmannens famn är världsklass!han är stolt…  Var den du är, livet är kort! 

Hejsan finaste läsare! 

Nu uppdaterar jag den senaste tiden… Party, mys, tenta, kräksjuka & allra mest kärlek! 

De senare två veckorna har jag gjort flera misstag, jag har varit ovarsam, jag har hatat mig själv. Har bara haft mig själv att skylla.. Jag har varit spektakulärt dum i huvudet emot mig själv!! 

Tur att mina två skatter hemma & de två andra skatterna i våran familj under regnbågen har funnits i alla väder… Vilken jäkla lycka att vara älskad i alla väder & situationer.. Och så ovärdeligt att få höra att jag är älskad mest av allt i hela världen när jag för stunderna har hatat mig själv. 

På något nyttigt vis har jag rätt & slätt visat min León att vi får, gör & kommer göra misstag hela livet..  

I 1år har jag varit med Blogg.  Min blogg, jag älskar min egen blogg… Här får jag vara helt mig själv, visa min verklighet. Ibland är jag ledsen, ofta  sminkad, ofta älskar jag mitt liv. Både personlig, privat upplever jag min blogg & när jag ser tillbaka på det år som jag skrivit & allt jag fått vara med om känner jag mig stolt & lite gråtmild. 

Denna vecka har varit upp & ner som livet i allt! 

Jobbhelg & då rycker de värdefulla marko & Nick in för att skämma bort & passa min León.  

 

Vi hade lyckan att se våran skatt spela en fantastisk match denna helg! 

   
     

Vem har sagt att päls, klackar & nyfönat hår är fel på en match för en stolt fotbollsmamma??!!  

Lilla hjärtat gjorde flera mål & Essingen vann matchen mot Lidingö! 

Dagen till ära var mina föräldrar som extra support! Härligt! 

Uppdaterar lite i bilder 🙂 

   

  

 

Jag organiserade Skönhetskväll som var en succé! 

Vi fick fint besök av små håriga gäster.  

   
  
Blev spontant utbjuden på lunch av min lycka i livet. I vår familj är Tures  ett härligt alternativ & de brukar kunna våra önskemål utantill nu! Så fin service som höjer upplevelsen. 

Hann med lite mys på torget med Tom den underbara.  

 

& lite mys på prinsen! Bortskämda med den Rosa champagnen. 

  

Veckan avslutades med León & mammi mys! 

Då ser det ut på detta viset: 

   

 

Tackar älskade Ost- Thomas för den mycket fabulösa ostkniv. Gåva ifrån Tomas  som jag lärde känna på Nk för miljoner år sedan, alltid i mitt hjärta. & alltid ett fint minne (gåva) på mys- brickan. 

Så myser vi en Lördag! 🙂 

Min älskade blivande man Peter 🙂 denna är till Dig! 

  
Lev, älska, njut & förlåt! 

Kram & natti