Om jag var din hemmafru :) 

Godkväll fina underbara… 

Deklarationen är inlämnad. Naglarna är nylackade i färgen pinkoholic.. Jag mötte fästman & son i dörren när de kom hem iklädd en svepande långklänning av märket Marc Jacobs… 

Där slutade lyxen & överdådet i vårat lilla älskade hem 🙂  mina älsklingar ”mina härliga gayboys” Marko & Nick bjöd med mig till fotografiska museet där de skulle spendera sin kväll.. Jag dolde mina påsar under ögonen med en concealer av rang (behövdes efter 48 timmar arbete på en helg) men tänk att jag fullkomligt älskar känslan av att slänga ihop en liten vardagsmiddag av det som fanns hemma (läs hänt i veckan i kylen) , småprata om dagen… Vika tvätten tillsammans & känna mig lite extra fräsig i en svepande klänning.  Älskar att göra mig fin för min fästman &  mjukisdress eller munkjacka gör sig icke besvär i mina garderober. Jag sover i mina pärlörhängen, med en tofs rakt på huvudet för att inte förstöra håret under natten.. En lätt dag make up är ett måste.. Jag tror på att göra det mesta av det bästa. 

Jag är nog den perfekta hemmafrun i kanske några månader.. Skulle tröttna tror jag, men det kanske är en präktig tanke??!! Tycker om att min älskling skrattar & utbrister: vårat hem behöver inte se ut som ett reportage i ”sköna hem” varje sekund… Jag blir mest förvånad att han ens läst sköna hem någon gång i sitt liv???!!!!   

Jag älskar när det händer aktiviteter mest hela tiden.. Fart & fläkt får mig att leva, jag har sagt till mina närmaste att när min tid är inne att knacka på pärleporten då vill jag begravas med en vacker sten av marmor & med texten: Hon älskade, hon levde. 

Åhh jag längtar efter att bli hans fru <3  jag kommer vara den perfekta hemmafrun när jag inte är på mitt arbete.. Jag älskar att hemmafrua mig. ( Då får jag det på mitt sätt)  skrattade högt när min fästman ikväll tvingade mig att lägga mig före  kl 20 bara för att det är så mysigt… Nu drar jag i nödbromsen lite som på  programmet På spåret…: jag vet att det kanske låter som en sliskig harlequinn men det är denna stora äkta känsla som är kärlek  och jag får inte… Aldrig nog. 

Längtar till Onsdag! Då smäller det..  

 

Vi har äran att bli inbjudna till den stora nyöppningen av Luciano & friends! Osade för oss & mina föräldrar till ägarinnan Vackra Lena. Blev så glad för hennes svar. 

  

Jag fullkomligt Älskar mina Luciano Padovan skor. Visar mina favoriter:  (foto: min kärlek) 
    

  
  
Imorgon ska jag glittra på Södertäljekirurgen det är prima liv.. Tur att jag inte är hemmafru… Vill inte missa alla chanser till nya möten.. Jag kan redan NK 😉 

Kram & kärlek!