Spontan glädjande gåva & humor med stänk av snusk. 

Hejsan 🙂 

Vill börja med att tipsa om en spontan gåva som jag & min blivande man fick av våran favoritplastikkirurg idag.  

 

Jag är absolut ingen spelmänniska & avskyr när vänner ska plocka fram monopol, TP & andra sällskapsspel.. 

Handen på hjärtat så är det nog för att jag inte känner mig alls bra på geografi, samhällskunskap osv. Jag erkänner… Får nog räkna detta till månadens blogg- bikt! 

Men relationer & samspel det är jag vass. Detta spelet var helt perfekt för oss. 

Spelet vi fick är ifrån shoppen på Fotografiska museet.  

Måste bara dela med mig av våran vackra Lady Godiva som ligger tätt intill mig när jag studerar dag som natt, när jag är hemma är hon alltid vid min sida. Tackar solgläntans katthem varje dag för våran fina Lady.. 

   
 
Skrattade ikväll så jag var nära att kissa på mig.. Såg detta på fina Mattias  Facebook (arbetar på underbara resturang Kryp in i gamla stan)  tack Mattias för flera goda skratt, ligger just nu & fnissar för mig själv bredvid min vackra sovande kärlek. 

  
Att krypa in på den restaurangen är aldrig någon besvikelse.. Fantastisk personal med hjärtan av guld & mat som förför smaklökarna. 

Kärleken är den största kraften. 

Puss & kram