La dolce vita.. Jag vill bada i Champagne… 

Godmorgon underbara liv! 

Wow!! Magisk afton igår med min älskade familj… 

Jag älskar event, flärd, mingel & nya kontakter som ni säkert vet vid detta laget… Är fullkomligt övertygad om att detta inte behöver betyda yta & nonchalans. 

Igår hade Luciano & Friends Grand Opening!!!! Jag, fästmannen & de älskade föräldrarna var där för att se den nya härliga butiken, sukta på alla vackra skor, äta den goda italienska buffé & såklart önska ägarinnan Lena ett stort Lycka till 🙂  

   
           

 Mycket fint event & så gott med champagne & fingerfoods! 

Efter detta hade vi lyckan att få slå oss ner på resturang Prinsens uteservering… Champagne i glaset och mys på topp med kärleken & föräldrarna. León var så duktig på att klä upp sig fint och ta bussen ner på stan för att möta upp oss… Han ville inte missa tillfället att njuta av en middag med sin morfar & mormor. 

Mittemot Prinsen har Veuve Clicquot champagne slagit upp portarna ett par veckor i samarbete med Wiener konditoriet. Jag & León var såklart tvungna att springa över för en liten titt & smak. 

   
     

Med lite goda bakverk som en andra förätt var vi redo att slå oss ner i Ernest Hemingway källaren på Prinsen. 

   
     

Den finaste service i stan, en mycket utsökt middag & lyckan att få dela den med mina älskade underbara. León har fått min kärlek att upptäcka det finfina med en god Pata negra, det mumsades friskt. Jag åt en god vit sparris soppa, föräldrarna åt en mustig fiskgryta med skaldjur på toppen!  

På Prinsen blir vi alltid så bortskämda & får en kunglig behandling 😉 

Vilken lyckad afton! 

Tack mamma & pappa, mitt livs kärlek & min älskade León 🙂 

Idag sitter jag med ett stort leende på läpparna i receptionen på Villa Södertäljekirurgen, skriver tenta & arbetar jour ikväll… Inte missa livet!!! 

Känner mig välsignad att mina föräldrar är världens finaste sällskap, min kärlek gör mig lycklig varje sekund & León är bara bäst <3. 

Kärlek & varma kramar!