Queen of My life! 

Godmorgon prima liv! Igår blev jag väckt av sonen min som stod vid sidan av sängen & frågade varför jag såg ut som Ranelid i hudtonen???!!! 🙂 

Idag blev jag väckt av kärleken som säger att det spökar i vårat hem… 

Det spökar i mitt hår… Gråa elaka spöken som utrotas med pincett & svart hårfärg.. 😉 

Igår tog vi absolut tillfället i akt att fira mig med liten tårta & galej! 

   
   

Jag älskar att fira & firas! Var nog ett kalas i mitt tidigare liv…  

Fick en gåva i form av stora ord som gick rakt in i min själ igår av min speciella väninna Johanna <3 

Skryter & gråter en glädjetår!   
Gårdagens Hollywood- fru moment var att Nick kom hem till oss igår & stylade mitt svall till perfektion. När han kom hem till oss & såg hur jag såg ut när jag öppnade dörren snörpte han på munnen i stil med en Östermalms-tant som kommit till Södermalm.  

Resultatet blev magnifikt… 

Vi var inbjudna på en riktigt härlig sommarfest igår.. Det var allt ifrån skattkista med gåvor, pirater som nästan skrämde oss över bord, vinprovning av känd sommelier/krögare, mycket goda snittar, en trollande pirat som fick oss att se ut som tomma fågelholkar när han visade sina trick & det bästa av allt underbara människor!  


   

     

   
     

   
             

Älskade vänner & nya härliga bekantskaper i en perfekt mix! 

Våran kära vän Mattias är professionell operasångare & han sjunger både underbart och gärna för oss 🙂  

 

Denna vecka är vi i bjudna på något jag lite töntigt i hemlighet drömt om i hemlighet sedan jag var liten! 🙂 kärleken ska med och dela kvällen. 

 Även tjejmiddag hos Johanna (hörde skaldjur) , jag är lite rädd för tjejmiddagar… 

Studier denna vecka handlar om bekräftelse! Laddat, positivt & mycket intressant att lära mig mera om. 

Arbete klämmer jag också in, tur att jag trivs så fint på Västermalm där jag tjänar in min lön. 

Lev, älska & njut! 

Kram