SPY :) 

Hejsan glada Tisdag! 

Igår var vi inbjudna av Wonderland event på galapremiär av filmen spy! 

  

   
   Röd matta, sponsorerna för kvällen var inga mindre är Kopparberg, Cupcake Stockholm innan filmen & efter filmen bjöds det på buffé som Marions Gastro  Diner Kungsgatan dukade upp! 

   
         

Stämningen av gala kändes i luften under hela kvällen.. Filmen ger vi 5 st Cupcakes av fem möjliga 🙂 

Rekommenderas varmt när den startar på biograferna den 5 Juni! 

I stunder av aftonen kändes det som jag var mitt i hänt extras mingelsidor (älskade detta)  skrattade åt min älskade kärlek som inte kände igen någon, så jag ursäktar honom med att han nästan aldrig ser på tv, han rakar huvudet själv & får inte ens tillfället att läsa skvaller & vimmel hos ”frisören” som verkar vara en vanlig ursäkt för att läsa mediaskvaller. ;)!

Så troligt glad efter den härliga kvällen med en fin känsla i kroppen somnade jag gott på min fästmans trygga bringa. 

Lev, älska & njut… Helst varje minut! 

Kram & kärlek