Klänning innanför trosan!

Hejsan! 

Lillelördag idag! Älskar den podden! Ligger och lyssnar på den nu, lätt illamående & lite borta på värktablett modell lite starkare, jag svävar lite i tankarna att jag är miss universum eller en strandad blåval.. 

Jag har varit på sjukhuset idag & gjort en nödvändig operation.. Inte alls roligt & jag var ganska nervös… 

Så nervös att efter första undersökningen när jag skulle klä på mig & gå på toaletten stoppar en manlig sköterska mig i korridoren & säger milt & lite försiktigt: ursäkta fröken, du har klänningen instoppad i trosan baktill så du vet… 

Jag försökte på alla sätt vara så cool som jag bara kunde med rumpan nästan bar.. Tänkte att det hade varit lite komiskt & lätt hänt kl 11 på kvällen inte 11 på dagen.

Väl på toaletten skulle jag dricka vatten i en plastmugg men gränsen var nådd även för mig när det stod tryckt med stora bokstäver Urinprov på alla engångsmuggar..  

Med halvblött nytvättat hår ser jag ut som Shakira en extremt dålig hårdag & dessutom droppar det vatten i rummet ifrån mitt hår när jag kliver in till läkaren. (Alltid sådan optimist med tider är jag) 

  
Allt gick bra, personalen var fin emot mig som var lätt generad över incidenten med klänningen & lätt svettig på överläppen av nervositet. 

Blev hämtad av min älskade underbara, fantastiska, omtänksamma & ovärdeliga fästman. 

Nedbäddad och ompysslad 😉 

  
Min kärlek gick en ”Walk of shame” när han handlade käck & hänt extra till sin ynkliga fästmö. Allt för kärleken! Lycko mig! 

Kram 🙂