Itś my time to shine. 

Hej vackra Stockholm! 

Wow! Det var mysigt, gott, lyxigt & roligt igår… 

Att lägga sig ner & vara lite sjuk fungerar för mig minus en kväll. Jag tackar ödmjukast för sms, mail & samtal efter ingreppet jag var tvungen att gå igenom. Hoppas att de elaka cystorna håller sig borta ifrån mig nu… Vänder blad! 

Vaknar upp till samtalet ingen vill få, någonsin aldrig. Min fästman ringer: hej stjärnöga! Jag har krockat!!!  

Tusen katastroftankar hinner jag tänka   Innan min älskade säger att han är ok. Han är min ögonsten, han är oskadd. 

Min andra ögonsten mötte mig hemma igår efter arbete & skola, jag blir så full i skratt när han lånar min förlovningsring hemma. 

  
Jag var inbjuden till My closet i Sturegallerian på ett litet event. 

  
Skrattade åt León när han sa med lätt släp på rösten: åhh noo! Inte event igen… Jag lovade att vi skulle kika in kort för att se om det fanns fina klänningar till mina tre tärnor Johanna, Zandra & Liberta. 

Vi blev bjudna på lite smått & gott, bubbel i glaset och León var helt fantastisk när vi tittade på klänningar tillsammans. Jag älskar att han är så mångsidig. 

   
   

Efter detta drogs vi maktlöst emot pop up store Veuve Clicquot  där vi kramade om Kristian & fick lite smarrig  färdkost på vår vandring över gatan till resturang Prinsen 😉 

  

    

Jag skrattade så jag fick ont i magen (mer ont) när León berättade vad han just upplevt. 

Innan vi satte oss på uteserveringen  träffade vi  Resturang Prinsens alla ägare och tog dem i hand. León har ett färskt sår under ett stort plåster på fingret & när de hälsade på honom med fast handslag berättade han att han bet ihop för glatta livet. ”Mamma, det var hårda hälsningar men jag bet ihop tänderna & log” 

Min fantastiska son 🙂 

  
Min kärlek anslöt, köttbullar Champagne, glass, service med mycket kärlek och jag var komplett! 
   
 

  
Efter middagen var det schlager- mys hemma hos våran favoritplastikkirurg Marko i hans varma hem med den vackraste utsikt. 

  
Jag hejar absolut på låten ”its My time to shine” 🙂 

Fick just ett roligt meddelande av min blivande man 🙂 

Nu ska jag ta en paus i mina studier och värma på en glamourös stroganoff  .. När man är kär smakar allt så gott!! Fasen vad jag är kär!  

  

Happy Friday 😉 

Kramar & pussar