”Ursäkta Röran” vi bygger inte om… Det pågår bara ett liv här! 

För några dagar sedan när jag var i en butik som hade skylten: Utsäkta Röran, vi bygger om.”

Den första tanken som lätt provocerade mig med mig själv är att jag är pedant ut i fingerspetsarna. Ett berg av disk hemma hos oss är lika otroligt som att jag aldrig mer skulle få ett enda grått oönskat hår i mitt svall. 

När jag studsar upp efter alla måltider som vi äter hemma & börjar diska (mumlar i mitt huvud att jag alltid diskar) 

Min älskade fästman drar mig ofta intill sig när jag får dessa hetsiga tankar om att diska… Han säger stilla med sin härliga röst: älskling! Ingen kommer bryta sig in & ta disken ifrån oss, kryp upp i min famn en stund.. 

León som levt med mig som sin extremt pedanta mamma snart 13 år är en hejare på att hjälpa till med disken & plockande i hemmet. Jag tror att min son känner av att kvalitetstiden kan börja när köket är fint & kuddarna i soffan är perfekt piffade. 

Min kärlek brukar fråga vad städerskan egentligen ska göra när hon kommer till oss på onsdagar. 

Jag tycker att jag är lite av en rebell när jag lämnar disken till henne & allt bestyr med att byta lakan för veckan. 

Tänk vad en skylt kan reta upp en PMS- stinn människa som jag.  

Mina tankar blev en löpsedel eller kanske en arg skylt i mitt huvud.. 

”Ursäkta röran” vi bygger inte om, vi försöker bara leva vårat liv här!  

Denna vecka är aktiv som tusan, älskar när det händer… 

Hemmatenta, kick off med arbetet, Skönhetskväll hos Doktor Marko där jag i vanlig ordning är värdinna, matcher, tandläkare, doktor… Livet, det värdefulla livet! 

Jag ser fram emot Mors- dag… Jag älskar dessa kommersiella jippon på året!   

Just nu ska jag på ett studiebesök.. Iclinic stockholm  dagen till ära! 

Ska bli härligt & spännande… 

Bjuder på några favoriter ifrån min absolut bästa serie jag vet & ser om & om & om & om igen… 🙂