Vi skapar minnen! :)

Idag är jag lycklig, kär, glad & välsignad! 

Låååång mysig morgon med min kärlek! 

  
Osminkad & lumpen på mitt sätt hela dagen hemma på ön. 

På kvällen orkade jag & León inte laga till någon mat, vi tog till ett säkert kort… Prinsen & Hemingway källaren. 

   

   

Vackra Laura i baren blandade till härliga trendiga drinkar till oss efter maten med bas av fräsch gurka. 

Jag skrattade så jag kiknade när León frågade mig: mamma mina vänners mormor, morfar, farmor & farfar är så gamla. De ser blåa ut & halvvägs till himmelen.. Min mormor & morfar är väldigt unga & fräscha! Hur kommer det sig? 

Mina föräldrar Leóns mormor & morfar är mycket välkonserverade.. Ingen är mer stolt över dem än vi 🙂  

  
Att spendera en middag med våran 13 åriga son är ett genuint nöje. Jag älskar att León är så väl uppfostrad, klappar i sinnet mig & hans pappa på axeln. På prinsen blir vi mer bortskämda än kungahuset, vi älskar, uppskattar & njuter av att vara utvalda. 

Imorgon har León & min Peter planerat något på kvällen för mig på mors- dag! 

Som León sa innan han somnade: mamma vi har lite planer som vi kommer få i hamn imorgon till dig! 

Till brunch  ska vi äta chokladdoppade jordgubbar & jag önskar att mina föräldrar kunde dela detta med oss men de är hundvakter tydligen. 

Vi kommer spendera dagen på Event @ Hasselbacken arr: Petré event & viaplay!  

Delar dagen med Min fästman, våran León, hans  pappa m. Flickvän & Vincent. Ska bli så härligt! 

Nu säger vi natti ifrån. Vår Ö… 

Ta vara på varje sekund i livet & ta inget/ingen förgivet!  

Kram