Prata inte om dina drömmar, visa dem! 

Välkommen lediga Måndag…. 

Idag tänker jag skryta om hur välsignad jag är med så mycket kärlek & tolerans jag har i mitt liv! 

Jag ser mig absolut inte som en skogsmulle, frisksportklubbens överhuvud eller en del i det paret som när likadana outfits… 

Igår hade vi en riktig heldag med Mattias & Sara. 

Vi packade med oss massor med gott & ett mycket bra humör. Mot Sandasjön som ligger vid Hellasgården. 

   
        
       Älskar att vara i sällskap där alla får vara den man är. För mig är upplevelsen härlig i skogen när jag får trippa runt i mina gyllene skor, glittrande tights & rosa poncho.. Vi skrattade massor, pratade om livet & grillade underbar mat. 

  Att få maten tillagad i skogen av våran egen ”Morberg” var perfekt!  

   
                     

Grillade marshmallows & en liten siesta i min fästmans varma famn var ett perfekt avslut på en mycket härlig dag i skog & mark! 

Tackar livet för att vi är välsignade med så fina vänner att dela en skön söndag tillsammans med. 

Idag är jag ledig & försöker hinna ikapp mina studier. 

I ögonvrån ser jag ”Malou” i efter 10 som bär en fruktansvärd outfit aka spandex, hon har tydligen besök av en så kallad målbrotts-kör. 

Jag fnissar lite för mig själv & prisar mångfald, att få vara som man är och att jag ofta får leva i min dröm. 

Igår förverkligade vi något som vi länge tänkt på & det blev en succé… Men det är en helt annan historia 😉 

Kram 

Ett svar på ”Prata inte om dina drömmar, visa dem! ”

  1. Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a perfect web-site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *