Frossa i bröllop…. Planeringen för MITT! 

Godmorgon regniga stora Essingen. 

Vad gör det när solen är i sinnet… 

Jag svämmar över av min ”to do list” 

Skrattar för mig själv när jag pratar med min fästman… Han säger helt plötsligt: kanske vi ska ringa ett sådant ”video samtal”. Han säger det på ett sådant underbart mossigt sätt, jag ler & älskar honom ännu mer. 

Med min León pratar vi ”Face- time” varje dag. som han med stor vana gör massor med kompisar. Kommer på mig själv med att sitta i soffan, klappa min katt & samtidigt tänka högt att ungdomen är så modern i denna tid. 

Idag kommer snart Nick, han är min själsfrände, frisör, bästa vän, bröllopsplaneraren, (Leóns favorit) & en av de finaste människor jag känner.  

Jag & León ska fixa god frukost till vår Nick 🙂 

På agendan idag står planering för den stora dagen!!!!! 

Vi ska frossa i klänningar, äta god lunch, ta ett glas bubbel & möta upp Daniel Mauricio som ska förgylla våran stund i kyrkan med sin magiska stämma. 

León ska få en ny liten sommar- garderob & ett besök på I Clinic är bokat. 😉 

Igår skådade jag & min vän doktor Marko denna vackra syn sent efter arbetet. Han bjöd ut mig på en sen & mysig middag. 

  

 

Nu skålar jag in dagen:) 

  Kram