Kärleken är könlös, ofrivilliga ”stunt-tricks” på stan & Pam Ann ❤️ 

Happy Pride. 

Just nu är jag mer fokuserad än någonsin på att leva här & nu! 

Tydligen så mycket i nuet att jag fastnade med foten i NK- Expressens ränna & föll som en glittrande padda på Norrmalmstorg igår. Anna vs såriga knän 0-1  

Vaknade, såg mina såriga knän & funderade på om jag skulle sälja in historien lite hetare… En tanke var att jag skulle säga att jag varit med om en vild scen i Johan Falk!! Med ömmande fot & skrapade knän skulle jag blivit uppdragen av ”Seth Rydell” innan vi klarade oss ifrån buset… Näe, jag älskar mitt liv och min Nick som hjälpte mig upp. Vänskap är så mäktigt. 

Ligger i sängen & funderar på om det är ett giltigt skäl för att ligga kvar & lyssna på podcast hela dagen innan arbetet kallar?! 

Jag måste börja detta ”fagtag” inlägget med att jag har bantat bort ca 8 kg på 30 dagar, har absolut inte gått på svält & blivit en planka på köpet… Varför kan man inte få välja vilka depåer av fett som ska bort?! 

Nu börjar lite eller ganska mycket ifrån pågående pride i mitt liv: 

   

    
    
  

Mina örhängen är en gåva ifrån ingen mindre än: Pam Ann 

 
Vilken enastående kvinna… 

Jag erkänner att jag inte hade någon aning om vem denna sprudlande kvinna var när Underbara Erik & Peter (succé paret bakom candy, king kong & förebilder i kärlek) Presenterade oss i början på veckan. 

   
 
Pan Ann & jag pratade 5 timmar & dansade lite mellan varven, eftersom detta är min blogg så tänker jag skryta om det fina meddelande jag fick av Henne igår efter vårat härliga möte. 

  
Denna galna, smarta, skamlösa underbara kvinna uppträder på Södra teatern denna Fredag & Söndag.

Jag & min kärlek har fått den stora äran & biljetter att skratta tills vi kiknar imorgon, jag längtar & är mer än tacksam. 

Älskar min gåva & bär mina stora örhängen stolt! 

   
 
Jag & Nick har en tradition tillsammans med våra älskade vänner Sammy & Mattias. Vi lever Stockholm Pride tillsammans med all kärlek. Vi lever på vin, halvtaskig festivalmat & skrattar till långt efter solen går ner. 

Denna invigning av Stockholm Pride var inget undantag… Älskar att min kärlek i livet & mr Muffin också delade invigningens afton. 

   
   
Kärlek fanns det gott om i parken & ingen blev gladare än vi när vi sprang på våra goda vänner Nicklas & Cristian, just hemma ifrån semester & kärleken lyser om dem:  

 
Fortsätter med ögonblick ifrån gårdagen… Kärleken är verkligen könlös! 

   
    
    
    
    
    
   
Vad gör lite ofrivilliga ”stunt-tricks” på Norrmalmstorg när kärleken är evig tillsammans med alla dessa diamanter av liv.  

Kärleken är evig, levande & mäktig i min själ när han är vid min sida:   
Happy Pride! 

All kärlek.. 

2 svar på ”Kärleken är könlös, ofrivilliga ”stunt-tricks” på stan & Pam Ann ❤️ ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *