Sjuk & avundsjuk! 

Hej stora Essingen & det bortom. 

Idag vaknade jag med influensa ifrån helvetet efter en fruktansvärd natt med ont i kroppen & hosta som jag är glad varje gång att mina revben är hela. 

León var underbar som vanligt & ordnade en bra frukost till sig innan han sprang iväg på sitt fotbollsläger. 

Just nu för några minuter sedan svepte min älskade underbara fästman in på en rast ifrån hans arbete. 

Med sådana överraskningar & lunch ifrån The green Queen som är en av mina favoriter. Allt är vegetariskt, ekologiskt & helt naturligt. 

Små shorts med ingefära, alger & en sallad med allt gott ifrån naturen & lite ekologisk fårost fick mig att glömma för en stund. 
  
Jag blir avundsjuk på mig själv när sådan kärlek finns i mitt liv. 

   
 
Min fantastiska älskade blivande man ser på mig när jag stapplar upp ifrån sängen & ler sådär som han bara gör emot mig… 

Jag är inte en i närheten av miss universum idag men min fästman verkar tycka att jag är hans miss universum varje dag i alla skick. 

Min kärlek pussar mig i pannan, låter mig krypa in i hans famn på min plats & viskar i mitt öra: Nu ska vi göra dig frisk… Vet hut mycket du ser fram emot Rockbjörnen & möte med hela toppen av Blogozine denna vecka. 

Hade jag haft snäppet mer energi hade jag krävt att få dricka hälso- shorts som body-shorts ifrån hans vältränade kropp… Jag ser jag älskar & jag ska snart bli frisk igen. 

Kram 

Ett svar på ”Sjuk & avundsjuk! ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *