Familjen, styrkan & kärleken. 

Idag är jag ledig! Jag blir varm i kroppen när min blivande svåger skriver svägerska i ett samtal. 
Det är stort! 

Idag är ett ögonblick jag väntat på många år. 

Jag ska till en av mina absolut bästa väninnor Loella för att göra provuppsättning i mitt hår till våran stora dag. Jag ska strax skutta upp på de lättaste fötter till vinden. Där är den…. Min tiara som jag sparat i många år till den dagen jag gifter mig. 

3 veckor & två dagar kvar!!!! Naglarna är obefintliga just nu… 

Jag älskar honom mer än livet <3  han är min styrka, han ger mig allt! 

  
Igår tog jag en härlig afton med mina två älskade Vänner Nick & Marko. Vi mumsade tapas & pratade om allt.  Kärleken var med oss även i maten. 

 
Sedan blev det en liten stund i gamla stan med de fina nyförlovade paret H & A! 

  
Träffade även kära Robin Silver. Robin kommer absolut dyka upp i min blogg denna höst i en intervjuv om en brokig barndom, att växa upp med en våldsam förälder & att finna styrka & förtroende i människor på nytt som vuxen. 

   
 
Min mamma & pappa är fantastiska & jag känner mig välsignad varje dag. 

Igår blev vi så glada när mamma & pappa sände en bild på placeringskorten de köpt till våran bröllopsmiddag. 

Jag älskar deras engagemang & deras tro på mig & Peter tillsammans forever & ever!   
Nu kallar min tiara på mig ifrån vinden. 

Kram & hej!