Hår,Golf, hjärnskakning, mat & mys!

lyckorus! 

Idag var jag hemma hos världens bästa Loella. Vi pratade frisyr, gjorde en provuppsättning & blev rörda över stunden. Hon har varit min älskade väninna 17 år & nu står vi inför mitt bröllop… Min stora dag. Jag kommer vara den vackraste bruden i håret som stapplat in i kyrkan på Stora Essingen. 

Vi rös i hela kroppen & sparade stunden som ett vackert minne. 

I mitt arbete är ”spontanitet” ofta något vi behöver anamma med våra unga vuxna. Jag tänker ofta på att ta vara på en härlig känsla, fånga en solig kväll eller berätta för någon nära att den är värdefull. 

Jag & kärleken var spontana denna eftermiddag. 

   
    
 
Vi är mycket glada över våra fina VIP-armband på Golfbaren i Kristineberg. 

  
Eftermiddag med min älskade… Topp! 

Nu på kvällen fick vi hem våran León med hjärnskakning efter en tuff träff i huvudet på träningen. Tar hand om min lilla skatt lite extra ikväll. 

Kram & kärlek