Möhippa!

Jag ler i själen! 

Jag gråter en skvätt av lycka. Igår blev jag en upplevelse jag aldrig glömmer rikare. Jag är så förbannat välsignad i mitt liv med mina vänner. 

Min älskade hederstärna Zandra tillsammans med min hedersvän Nick arrangerade igår en möhippa perfekt på alla vis & mer än jag någonsin kunnat drömma om. 

Jag trodde att planen var en tur med en lyxig båt till Sandhamn. Zandra har ett glittrande arbete & lyxiga inbjudningar är vardag för henne. 

I min egen värld ligger jag i soffan bläddrandes i ett magasin om bröllop. Tyckte att jag hade all tid eftersom vi skulle åka kl 12,30. 

Pling! På dörren kl 10,00 panik… Hemmet ser ut enligt mig som kaos, jag hade ofrivilliga dreadlockar i håret & tackade min lyckliga stjärna att jag borstat tänderna. 

In kommer Zandra & Co! Jag skakar i benen, tror att jag drömmer & champagne- frukost var ett faktum. Snabbare än hela fab 5 dukades godsaker fram. 

Nu låter jag bilder beskriva början på detta äventyr.  

    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Jag är mer än rörd i själen av engagemanget ifrån alla & extra speciellt till Zandra & Nick som har förberett, dekorerat, lagat mat, organiserat allt helt perfekt. 

Denna möhippa innehöll Allt jag någonsin önskat & dubbelt upp. 

Om jag fick önska något för resten av mitt liv så skulle jag önska möhippa en gång i månaden minst. 

Jag skrattar för mig själv när jag tänker på uppdraget jag fick att göra på stan. 

Eftersom jag är en mycket stolt”selfiequeen” var uppdraget det enda rätta. 

På stan skulle Jag ta en selfie med: 

 En Busschaufför (som tydligen ville gifta sig med mig)  
En Staty 🙂 

  En snygg tjej!
En snygg kille!   
  En kvinnlig kändis! 
En man i slips!   
 En pensionär! Det blev ett helt bedårande par som ifrån sina hjärtan önskade all lycka & kärlek, de hade varit gifta 45 lyckliga år.  
En vakt!   

 En manlig kändis!  
En dyr bil!   

 Jag klarade ALLA! Belönades med drink! 

Resten av kvällen & långt in på småtimmarna var ett lyckorus jag aldrig upplevt & som jag kommer vårda värdefullt som tusan. 

Tack tjejer & gays! 

Zandra & Nick när jag tänker på hur ni arrangerat detta för mig älskar jag er så högt att jag skulle kunna gifta mig med er varje dag. 

Min dröm om mitt Bröllop efter 30 år är påväg att slå in snart & med dessa vänner, denna mannen, son, föräldrar & kärleken som lever med mig är Jag oslagbar i evighet! 

Jag älskar att han älskar mig. 

   
 Störst av allt är kärleken!