Ett möte att minnas, ett liv som rinner ut i Berlin!

Berlin var magiskt med min man. 

Vi tog dagen som den kom & två av kvällarna besökte vi barerna i vårat kvarter. 

I många av dessa barer är kvinnor inte ens välkomna. Men eftersom jag är en ”gay- man i en kvinnas kropp”som många av mina vänner skämtar om så  var det inga problem alls att komma in & nätverka. Med min heta man vid min sida levde vi gay The Berlin en stund. 

Mycket värme, mycket bra tips på platser att besöka i staden & så hjärtliga möten. 

Ett möte kommer alltid stanna i mitt hjärta, i mitt inre rum. 

I en av barerna satt en mager man. Han smuttade på sin öl ensam i baren & våra blickar möttes. Han log & vi skålade lite försiktigt. 

Vi startade ett samtal med denna underbara man, först om sevärdheter i Berlin, sedan om kärlek… Kärleken han såg tydligt mellan oss & han bekräftade min fruktan jag skådat. Han hade Aids! 

Av kärleken i hans liv för 12 år sedan blev han smittad av HIV! 

Han blev lämnad strax efter han blivit smittad & med hjärtat & livet krossat som han beskrev sin känsla. 

Han träffade en ny man, vågade tro på kärleken igen & beslutade att berätta för sin familj om sin sjukdom.. Väntade sig stöd & glädje för att han funnit en man som var frisk & ändå var beredd att älska honom för den han är & var. 

Familjen vände honom ryggen direkt,klippte kontakten & frös ut sin son & syskon för framtiden….. Även många vänner visade sina rätta sidor & stor rädsla.

Efter en tid när förhållandet började bli vardag steg svartsjukan till vidrig fysisk & psykisk misshandel av hans pojkvän. 

För ett par år sedan utvecklade han aids. Han tynar sakta bort men fann styrkan detta år att lämna sin våldsamma pojkvän. 

Han är inget offer, han försöker leva varje sekund av den tid han har kvar på sitt liv. 

Vi höll varandras hand, skålade för hans styrka & för livet som är vackert när man får vara fri. 

Han berättade att han inte var aktiv inom sociala medier eftersom den lilla tid han hade kvar att leva vill han leva full ut i det levande livet.  

Timmarna flög iväg & detta mötet kommer jag minnas så länge jag lever. 

   
 
Han var glad, han var fri & han hade nya vänner som såg honom för den han är. 

Med ett skratt sa han att han ska vinka till mig ifrån sin himmel när jag lever vidare i min glädje med min man som gör mig lyckligast på denna jord… 

Att växa genom möten är min ledstjärna i livet. 

Lev, älska & fånga varje sekund. 

Kärlek!