Mamma! borde de inte få vara så? Bara naturligt! Sluta gråt över det självklara.. 

Godkväll fina ❤️ 

Idag Tillbringade vi eftermiddagen & kvällen på Ön…. 

Jag gick av ett långt tungt pass på arbetet & träffa min man var först på listan efter detta. Tur att jag ofta får chans någon minut att springa ut på en mini- rast då min man åker förbi & ger mig kärlek, styrka & en kyss. 

  
Vi hade en härlig eftermiddag på detaljerian  där vi knaprade på något gott & pratade om allt. Jag njuter när jag får vara med min man. 

Jag fick se en överraskning som fick mig att krama honom hårdare än en  anaconda. ❤️   

Min livskamrat. 

Denna morgon blev jag väckt med en bild som plingade till i luren min. 

Min älskade ❤️


Sedan kramade vi om  León som kom hem ifrån en kompis. 

Vi åt vardagsmiddag, pratade om dagen & när min man åkte till arbetet senare såg jag & sonen på något äldre avsnitt av ”The ”Kardashians” 

Kvällens avsnitt handlade om när Bruce Jenner kommer ut för sin familj, sitt liv att han är & har varit Caitlyn många långa år. 
Jag sitter i soffan & snyftar, så mäktigt, så äkta mitt i all yta… 

León tittar på mig, jag ser på honom ännu mer stolt än innan om det ens är möjligt…. Jag frågar honom vad han tror han skulle känna om jag, hans pappa, Nick , Peter eller Marko skulle bli det motsatta könet?! 

León rycker på sina vackra axlar, kryper lite närmare sin blödiga mamma & säger med len röst: men lilla mammi, då får du/ dem väl bara vara så om det händer… Sådär naturligt. Inget förändras för oss, sluta gråt över det som är självklart. Man ska vara den man är, det kanske äe det enda livet, vi vet inte! 

Då grät jag en skvätt av stolthet, så stolt att min tonåring har dessa värderingar om att få vara den man är…. Mindre är komplicerat & all ärlig möjlighet till kärlek  så länge du är den du är inifrån & ut. 

Vi tycker mycket om Caitlyn Jenner ? 

 
Nu sover den fantastiska älskade León med sin katt Lady Godiva tätt , intill.   

Om en vecka är Jag inbjuden  till något flärdfullt deluxe ❤️

Jag längtar redan ?kram  
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *