Att äga sina misstag!

Godmorgon världen.. 

Idag finns lite mer energi i min kropp…. 

Funderar över misstag… Misstag jag gör hela tiden & misstag jag ibland ser runt mig. 

När jag vaknar & ser nyheterna känns det som att världen nu gör så många misstag. Vem äger dessa misstag? Att känna sig osäker över nya misstag runt omkring oss innan vi ens hunnit få en chans att äga de som passerat. 

I min roll som mamma, väninna & fru får jag göra misstag. Jag har insett detta efter 35 år. 

Jag äger mina misstag, jag lever med mina misstag & jag försöker bli bättre på att be om hjälp när jag tappar bort mig en stund. 

Jag har utvecklat en telefon- fobi just nu & försöker komma över den, känns som jag drar mig undan lite. Inte hela tiden.. 

Hittade en text som jag tycker om. 

  
Just nu känner jag mig skör, stressad & ganska liten mellan varven. 

Jag vill åka hem till mamma & pappa… Lägga mig på deras kökssoffa & få vara. 

Jag hittade en annan bild som jag tyckte ännu mera om & genast sände till min älskade man. 

  
Jag tar tid för mig själv, jag behöver det just nu… En tid bara, sedan ska jag blomma igen. 

Att gå på kvällens event ska bli härligt, event är så kravlöst.. Jag kan mingla, beundra & bekräfta… Jag är proffs. Trygg som tusan i denna roll & även om det ibland känns motigt att göra mig snygg (trygg) så är det helt underbart när jag är på plats. 

När det är fart, glamour & fräckt är jag i mitt rätta element..drottningen av mingel Alice Timander har alltid varit en stjärna i mitt liv & en förebild. 

Jag gillar yta, glättighet & tillfällig kärlek.. Det känns förlåtande. 

Samtidigt som djup kärlek ifrån de älskade nära & kära är viktig på ett helt annat livsnödvändigt plan. 

Jag vill stå med en fot i alla världar, jag vill leva dolce vita på mitt sätt allt jag någonsin uthärdar.. 

Just nu är jag disträ, drömmande, skör & knarkar trygghet. 

Jag tackar min älskade man & León  för att ni älskar mig mest när jag förtjänar det minst & behöver det som bäst. 

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

2 svar på ”Att äga sina misstag!”

  1. Fint inlägg Anna. Det är bara mänskligt och normalt att misslyckas, föra fel och även att förlora något eller någon ibland. Vissa ekvationer går bara inte att få ihop utan att det för den skullen är något fel på de inblandade. Vissa kombinationer i vissa situationer kan inte få flow 😉 Stor kram till dig hjärtat <3

  2. Fint inlägg Anna. Det är bara mänskligt och normalt att misslyckas, föra fel och även att förlora något eller någon ibland. Vissa ekvationer går bara inte att få ihop utan att det för den skullen är något fel på de inblandade. Vissa kombinationer i vissa situationer kan inte få flow 😉 Stor kram till dig hjärtat <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *