är det din son???? 

Bästa läsare! 

Helgen är god & mycket blandad. 

Igår hade vi en mycket fin kväll i skönhetens tecken. 

Även jag passade på att få några stick i pannan, kul att vara slät till jul ? 

En sen middag på en mysig ”hem till gården” pub på Kungsholmen var perfekt. Fish & chips är så gott… 

Dessa två män är det perfekta sällskapet över en middag eller bara vara. 

 Älskar att min kära vän kirurg Marko hugger in i oliverna som absolut inte klarade sig länge.  
Jag & Nick hoppade på bussen ner till Stureplan, på PURE bjöd Malin Jädergård in till en överraskningsfest för sin man Håkan som fyllde 45 år. Med tårta & kända ansikten var festen en härlig palett.  

   

    
 God tårta med generöst av vit choklad. 

Vi rullade vidare genom stan efter biten jag stolt svalde utan att skämmas. 

Tror jag tröstade mig med tårta vid närmare eftertanke… Känslan när jag & Nick kommer till festen, jag hälsar på bekanta ansikten var jag inte beredd på kvällens knock out kommentar… Åhhh Anna! Är det din son? (Personen tittar på Nick 22 år) hahaha!  
 

Lite härligt vimmel på Candy & vi delade stora skratt med underbara Robin som berättade om sina traditioner vid jul med sinmamma & mormor.   

Somnade gott i min mans famn med ömma fötter & hjärtat fullt av kärlek. 

Om två veckor åker vi på skidresa till Järvsö…. Längtar!!! 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *