Den brända bocken & tryffelsvin i balklänning.

Gott slut på detta år till er ❤️ 

Vi packade ihop vår utrustning idag & åkte mot Stockhom igen… 

Att åka bil med min man är något av mina bästa saker i livet… Vi pratar om allt, lyssnar på musik som vi har de vackraste av minnen till, skrattar  tillsammans & knäpper vackra bilder längs vägen. 

   
 Såg oss omkring i Ljusdal & ett längre stopp i Gävle. 

En bit mat på resturang Brända Bocken & en kylig promenad i 16 grader minus runt i centrala Gävle

  

 
 

  

Årets julbock brändes ner i dagarna men de hade varit snabba i staden & ställt upp en ny. 

  

    

Jag brukar säga till min Peter att vi är som två svanar… De lever ihop hela livet sida vid sida, när vi var i London sist såg vi en svart svan & min älskade utbrast att det är jag som är den ovanliga svarta svanen.. 

Sida vid sida ska jag ♥️ Peter i evigheten glida i kärlekens glans, med honom är varje sekund livets största chans. 

Jag längtar till Nyårsafton. På Ön i vårat lilla kryp in ska jag, León, min man, Lady Godiva (katt-divan) & den underbara engelska bulldog MR muffin fira in det nya året ihop. 

León älskar att se Grevinnan & betjänten, min man älskar potatisgratäng & jag ska trippa runt i mina mest obekväma men fasligt snygga skor… Eventuellt kanske jag  tänder jag den vackra galet exlusiva presenten vi fick till våra födelsedagar i höstas av våra vackra  ”ELLE interiör”  vänner.  Allt de tar i blir vackert. 

Jag var stolt över att jag tänkt ut en god enkel meny till nyårsafton, förberedelserna gjorde jag ikväll på Winjas Grosshandel med en lånad klädnypa på näsan ( Jag har barnasinnet kvar när det gäller dofter av mögelost) 

På Winjas grosshandel har jag handlat delikatesser sedan jag var 17 år med klädnypa på näsan… Inget konstigt alls för någon inblandad. 

Kommer hem & ser på sociala medier hur paret mina älskade vänner herrarna  (ELLE- interiör) redan provlagat deras meny med smaker av tryffel, pilgrimsmusslor osv… 

Trycker på  gilla knappen, tar en större bit av den goda osten, funderar över hur jag ska få in tryffel i våran nyårsmeny??!!

 León avskyr tryffel & Peter har visat kärleksfullt men genomskinligt att tryffel- svampen gärna kan ligga kvar under jorden för hans del. 

Å andra sidan låter min man som ett tryffelsvin när han sover på rygg & jag såg ut som ett sådant när jag ikväll skulle testa balklänningen jag hade i gymnasiet lite diskret på vinden. (Hade en drömmande tanke två sekunder om att den var en perfekt nyårs- blåsa)  

All kärlek ❤️

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *