En gåva det vill jag lova! 

Hejsan! 

Ledsen för frånvaro. Tiden har bara inte räckt till. 

Men nu är jag här igen med energi bättre än taurin. 

Delar lite mysiga bilder ifrån min helg. 

Min älskade man fiskade upp tre fina rödingar (fiskar alltså… För en stund sedan lärde jag mig att en röding även kan vara en femhundrakronorssedel) 

Vi kalasade på en hos Marko & två på en finfin Söndagsmiddag i mitt förälrarhem med mina fantastiska föräldrar. 

   
    
 
Blev så himla varm i själen när jag såg att mamma & pappa dukat med den vackra kristallen. 

  
  
   
 
Jag tror inte man får sådan färsk fisk ens på saluhallen. (Rätta mig om jag har fel Anders) 

Hos mina föräldrar i huset där jag växte upp, där jag & min bästa Felice lekte bröllop dagarna i ända om jag fick välja. 

  
Drömmen blev sann ganska många år efter…  

 
Jag hade de bästa av tärnor & är så stolt att jag har dessa vackra väninnor i mitt liv. (Jag vet att min tärna för livet satt på min axel under hela denna dag, som alla andra dagar, omständigheter i livet gjorde det ej möjligt på annat vis då) 

Min älskade Felice ❤️ vi kommer alltid leva i vår fras.. Hästar & diamanter. 

Idag fick jag en överraskning att tappa hakan av!!! En gåva i form av ett bidrag till något lyxigt på stan, gärna bubbel & något med VIP känsla att unna mig. Avsändaren bakom denna ”håll käften & njut” gåvan var en av mina tärnor Loella ♥️ 

Den starkaste & modigaste kvinnan i mitt liv med ett hjärta som skulle räcka till att älska ännu en hel värld. Lycka är att vara hennes väninna & om mindre än två veckor blir jag mycket stolt gudmor till hennes snygging Milio när han ska döpas. 

Ikväll blir det middag med min man… Snart är han hos mig… 

Imorgon är jag mycket stolt inbjuden på galapremiär arrangerat av Wonderland event. Tar mer mig min väninna Teresa hon är också ett premiärlejon. 

  
Kram & hej! Tror på karma denna vecka btw. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *