Bantar & surar… 

Hej! 

Jag är en jojo- bantare. Jag älskar att banta när jag njutit en tid.. Fördelen med att vara vuxen är att man får banta hur man vill/ när man vill & vilka tider man vill. 

Just nu är jag strikt lchf- människa. Det går bra hemma, på jobbet, på prinsen men inte snabbt på stan & inte på min favorit K 25 & definitivt inte på afternoontea som jag älskar att gå på. Jag drog en vit lögn för mig själv & mitt sällskap senast jag var på bio att popcorn är jätteokej.. 

Jag älskar att göra planer för helgen, utflykter är min grej, gärna till slott. Om slottet har en egen slottsblandning när det kommer till te- sort då får den 5 tiaror i betyg av mig. 

Varför är löss så himla tabu? Vem har hittat på att löss trivs bäst i rent hår???!!! Jag åkte på några löss för ett tag sedan, ett dyrt schampo på Apoteket & lössen var väck. 

Idag skrattade jag så jag låg dubbelvikt på jobbet. En kollega som är snäll & rolig berättade att hans chef hade erbjudit honom att betala medlemskap i Viktväktarna eftersom hon tyckte han blivit lite väl rund… Hahaha jag skrattar än. 

När jag bantar och har pms som nu då blir jag en suris ganska snabbt, min nya manikyr piggade upp en del ändå. 

Mina föräldrar ringde & kvittrade ifrån 7:e våningen på ett barnfritt hotell på Gran canaria. Pappa sa att han stod med ett glas champagne & såg på solnedgången… De är värda all lyx & flärd mina älskade föräldrar. Hotellet hade tydligen också privata solstolar på stranden, jag är avundsjuk. 

När jag & min man var i Sopot sommaren 2014 & bodde på uber lyxiga Sheraton hade hotellet bredvid som var lika lyxigt Sofitel lyxigare möbler på sin strand (de hade sängar med guld & spets) min hjälte till man snackade in oss på den stranden med tillhörande service, jag undrar än idag vad han sa till den personalen. 

Jag gjorde mysiga planer igår med León inför helgen, de sprack eftersom han ringde idag & sa att han skulle på fotbollsläger som han glömt bort. Han sa lite lillgammalt: jag hjälper er på Skönhetskvällen på imorgon & sen ska jag på läger men mamma du kan ju mingla & mysa med Peter , dina väninnor & gays så ses vi på söndag. 

När jag  bantar sparar jag pengar… Men på Lördag ska jag ta mitt bidrag ifrån min underbara Loella & göra något snuskigt lyxigt med min man. 

Först ska jag & Nick ta en brunch på hundcafe Himmelska hundar.. Vi har konstaterat att det är ok att gå dig utan hund också. Jag älskar hundarna jag har i mitt liv men skulle inte för något i världen köpa en egen hund. Vi har inte den tiden, vi prioriterar spontanitet. 

Funderar på om de som älskar barn går & fikar på typ något lekland med vänner fast de inte har egna barn?! 

Jag gillar inte barn, jag gillar några barn.. (Utvalda) (en stund) 

Senaste tidens märkliga händelser:

  • Höll på att åka på en propp på Marie levaue (hippt ställe på Södermalm) för att jag hade päls. 
  • Vår  katt skällde ut mig 10 minuter när jag sov för länge på morgonen & inte mosade hennes mat på hennes vis. Jag fräste lite surt tillbaka att hon minsann inte fick mosad mat på katthemmet sedan blev Jag orolig att jag blivit en sådan ensam tant som pratar med sin katt & isolerar sig. 
  • Gjorde en regel på 10 sekunder i mitt huvud att i min diet så räknas inte ”gratis event mat” de innehållet kan man inte styra över & det är ett tvång jag har att jag måste smaka allt som bjuds. 
  • Konstaterade att jag har 4 år kvar i mitt liv att få kalla mig själv för tjej.. Efter 40 tycker jag det låter patetiskt. 
  • Har förklarat på ett jäkligt pedagogiskt sätt för min 13 åriga son varför hans mamma har fått ”skägg” förklaringen är att vi är lika förvånade båda två att det tittar fram gråa strån i mitt huvud & ett & annat svart strå på hakan. León fnissar tyst & viskar: mammi blir äldre, han ska försöka ge mig en tidsmaskin när jag fyller år i höst. Min fina son. 
  • Jag har lyssnat på fem ljudböcker de två senare veckorna, vårat hem är välstädat vi detta laget. Glömde boka av städerskan men hon hittar alltid mina fuskställen & när hon städat känns det som att bo på hotell. 
  • Ett toalettbesök blir så mycket trevligare när någon har vikt änden på toarullen fint, då njuter jag, känns som man vill ta en cocktail & stanna kvar en stund.  
  • Jag köpte en ny underlagskräm, ganska budget eftersom januari är en extra fattig månad. Piffade till mig & visade León han tittade upp ifrån sin Rubiks kub & sammanfattade resultatet med ett ord: Ranelid. Det fick duga, hade varit lite surt om han hade sagt Donatella Versace… Känns några år för tidigt. 
  • Hittade ett par UGG skor i guld & överväger om jag vågar fråga herrarna i hemmet om jag är för gammal?! Ska nog låta den värsta bantningen & pms segla förbi först.  

Avslutar med en bild min vän Nicolas (sonens pappa) skickade till mig & kirurg Marko, han tyckte den var mitt i prick till våra Skönhetskvällar. 

Det passar riktigt bra för imorgon Fredag har vi årets första Skönhetskväll med bra priser på Botox & fillers behandlingar. 17-19 på Garvargatan 5 drop in för våra skönhetsvänner & mina läsare. 

Alla behandlingar utförs av Kirurgen Marko Ylen. 

   
Varma kramar 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *