Kärleken växer! 

Igår när vi skulle sova ( vi lägger oss just nu på pensionärstider) viskade min man att han blir mer & mer kär i mig & förvånad över att kärleken kunde växa ännu starkare… Han viskar de vackraste orden jag vet, att jag är hans i evighet. 

Igår firade vi en förändring i vårat liv, att vi vågade ta steget & segla vidare med tiden. Något vi växt ur & vi är inte rädda för förändringar, vi har varandra. 

Dagens tankar:

  • Idag försökte jag använda min skönhet, charm & kvinnliga list för att få igenom något på telefonen med en annan part. Även om jag stod med flottigt hår, en illa sittande klänning & gårdagens mascara mer under ögonen än på fransarna så fick jag igenom min önskan. 
  • Funderar på hur många telefonförsäljare det finns i världen & har de bara mitt nr?! 
  • Kommer aldrig mer dricka prosecco eftersom jag hade sura uppstötningar halva natten efter 2 glas när vi firade igår. 
  • Kommer förmodligen glömma bort mitt aldrig mer prosecco löfte vid nästa italienska gratis bubbel event. 
  • Tänkte tanken att korta naglar är förbannat praktiskt (funderade på om jag blivit lobotomerad) 
  • Kände mig som superwoman igår när mamma sa med sin ljuva stämma: Anna! Du är stark, du kommer klara detta & kämpa dig igenom den här tuffa situationen, du kan stå på dig. 
  • Inser att mina mest väl investerade pengar just nu är mitt medlemskap i kommunal. (Jenny är grym) 
  • Är NK ett av jordens underverk? 

En bild som gör mig glad ❤️  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *