Att äga sin flärd!

Jag äger min flärd. 

Jag är Anna Saletti  en & en halv meter lång med pendlande vikt beroende på när jag orkar banta & hur gott det serveras på alla flärdfulla event. 

Idag på eftermiddagen mötte jag upp min man & gjorde en av miljoner aktiviteter jag älskar att göra med honom (mysa på. Stan) 

Då strosar vi runt på stan… Enligt mig börjar stan ungefär vid Kungsgatan 25 & slutar på Nybrogatan.  Tiden räknas inte när vi har våra ”date-nights” & om jag redan är kass på att svara i telefonen är den i princip avslagen vid dessa viktiga kvällar. Jag tror på att äga misstag, sin tid, sin flärd, sin glädje & sin sorg. (Säkert en miljon fler situationer eller känslor att äga) 

När våra fötter helt plötsligt går av sig själv in i vår trygghet på stan är det bara att dra in magen, puffa upp håret, ta ett djup andetag & svepas med…. 

Resturang Prinsen… Älskade bästa! 

Hos Björn nere i bar Prinsen  och han proffs- näsa vilar inga ledsamheter… Inga elaka dofter heller för den delen. Bara spännande smaker & flärd. 

Kalops till hunk-  maken & köttbullar med min nektar till mig. 

   
   
Björn demonstrerade en ny drink i hans smak & den var rökig, söt, god & snygg ❤️  syns man inte så finns man Inte.. 

  
Ikväll har jag haft planerings- möte med Nick på telefonen med de sista detaljerna inför morgondagens äventyr. Eftersom vår vän & regnbågsfamilj- medlem fyller stolta 50 år imorgon torsdag ska vi sjunga med våra mest falska men hjärtliga stämmor för honom i gryningen. Vi ska ge honom en champagne- frukost på sängen, krama honom & uppvakta honom först av alla… Vi är den innersta kretsen har jag lärt mig av gangster – filmer ? 

50 & Fabulicious… ❤️ Vår älskade vän & favoritplastikkirurg. 

Dagen innehåller fler överraskningar men de kommer senare.

Ikväll kastade jag på mig ett par ytterst raffiga tränings- tights & en päls kände jag mig lite Crossover när jag gick till Coop på ön strax innan stängning, tänkte att detta gav mig en procent motion & med personal som log vänligt  men de tänkte att jag var en önödigt sen kund kanske det inte var min ljusaste idé. 

Tankar om multitasking:

  • Träningstights plus päls är verkligen vågat i två världar.. 
  • Att jagi princip städar badrummet när jag sitter på toaletten är multitasking i mitt liv.
  • Studier, heltidsarbete & privatliv är en annan form av multitasking som just nu bara måste fungera. 
  • Borsta tänderna i Duschen samtidigt som jag försöker lyssna på ljudbok är ett beprövat tips. 
  • Sist ut är att välja glädje, de goda tankarna & behålla lugnet när en del av världen rasar som det kommit en vind på ett korthus är svårare men ingen kommer ihåg någon som grinar & ger upp. 

Lev, älska & njut… När mitt hopp & självförtroende brister står min man redo att laga mig med kärlek & Saletti- klister. 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *