När katten är borta… 

”När Peter arbetar kramas Anna längre än 3 sekunder med de ljuva herrarna på Resturang prinsen! ” 

Det kanske blir ett nytt djungelordspråk ungefär som Tarzan eller fantomen, minns inte vem som myntade djungelordspråk om sin existens. 

Igår bjöd Marko oss på brunch på hundcafe, sedan strosade vi i fältan (*zandra! Fältan= Fältöversten) 

När jag lagade middag hemma & ringde mamma & pappa frågade min fina pappa piggt: heej! Ska du på något event ikväll då?  

Jag blev så full i skratt… Han är rolig min pappa ❤️ min mamma frågade hur det var på eventet vi besökte tidigare i veckan & jag blir varm i hjärtat när de vill höra lite om de jag lever i. 

Vi fick finfrämmande av Nick till middagen & vi såg ett av mina favoritprogram på tv gladiatorerna. (OBS! Jag är inte ironisk)  

Prinsen fick sig ett besök av mig & Nick senare på kvällen & Björn trollade i baren som vanligt. 

   
    
 
Veckans tankar: 

 • Igår fick jag veta att Ernest Hemingway hade diabetes, tänkte väl att det var någon annan än smilfinken Peter Jihde som skulle vara först med en offentlig diabetes diagnos i sitt liv. 
 • Bullet är absolut den snyggaste & hetaste gladiatorn på tv. 
 • Åt för mycket tryffelmajonäs på Wenngarn slott i veckan så nu bannar jag mig själv & hoppas suget kommer tillbaka helst innan jul. 
 • Inga löss denna vecka heller…. 
 • Tycker att min man bara blir härligare & hetare för varje vecka han är gift med mig, eftersom vi ska leva resten av våra liv tillsammans kommer jag i större delen av mitt äktenskap tro att jag är gift med mr universum… Aka min egen Seth Rydell. 
 • Funderade på att ge bort en hårfärg till en väninna i 45 års present eftersom jag vet hur de ovälkomna granny- hair don’t care smyger sig på. Nick tyckte det var en dålig idé som kunde missuppfattas. 
 • Jag tror att jag kommer använda dra-maten vagn ganska flitigt om 30 år & hoppas de finns i något fräsigt märke då. 
 • När jag känner mig liten & ledsen då tar min man mig på utflykt till ett slott. 
 • Vi har besökt ca 10 slott inom ett år, min favorit är nog Taxinge slott. 
 • Kände känslan igår när tvättkorgen svämmade över & garderoben ropade på förstärkning. Var tvungen att bära string eftersom favoriterna i undies ej var tillgängliga.. Sedan passade det toppen insåg jag när vi besökte min väninnas 45 års fest & alla skulle se ut som när de var 25 år. Jag kände mig som 25. 
 • Stringtrosor är inte skönt, punkt. 
 • Funderade om det kändes märkligt för Nick att gå på en sådan russin- fest där temat var ”outfit som när du var 25” min kära Nick har strax passerat 20 men han var cool som alltid, tog en Läkerol & minglade.  
 • Jag vet fortfarande inte vad Dackefejden var? 
 • Det spökar i våran hall & lite i min garderob. 
 • Jag är mörkrädd & just nu är det kbt i detta hem med fokus på att bli vän med mörkret… Kanske kan ringa den där Darth Wader eller vad han heter?! Han verkar kunna mycket om mörker. 
 • Idag har vi legat i sängen tills fortfarande (klockan är strax 16) 
 • Min coola press- inloggning på C MORE som jag fick på ett event används flitigt i detta hem.
 • Igår var jag osminkad hela dagen till kl 19… Det var en blek & lite grå upplevelse. 
 • Helgens lyx är att jag nästan alltid blir stylad av min bästis Nick. 

Jag är skör just nu, inte hela tiden men ofta… Omger mig lite extra av de som ger god energi. .. Det blåser förändringarnas vindar & jag vet inte var de stannar. Ovisshet är min fiende. Jag googlar ordet civilkurage & önskar mig lite extra av den varan. 

Frågade min man om han kunde ta en fin bild på mig… Resultatet:  

 
Vi tänker olika… Jag älskar honom ❤️ 

Kram & styrka! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *