AW för en hemmafru.

Härliga Fredag! Välkommen, nu är det sportlov. 

Idag tar jag hand om mig själv, underbart. 

Lyxig lunch med de älskade väninnorna Jenny & Sofia som hade med sig sina små nya underverk. De var två bedårande söta små bebisar. Vi pratade så mycket om allt flera timmar att jag helt glömde att knäppa kort på dem. Så himla mysigt att höra om deras liv med bebisar nu & jag insåg för en stund att min lilla ”bebis” blir 14 detta år. 

På Tures är maten god & personalen alltid så trevlig. 

  
Mötte upp min älskade man & vi bestämde oss för att njuta av en härlig AW, jag tog en AW för en hemmafru.. Pedikyr & min man snarkade gott  till en djupgående massage. 

     
  Mysigt att få fotmassage & go-fika.  
Kvällens tips är att smita ner till Björn och dricka en härlig drink i Hemingway- källaren. 

 

På Söndag åker vi på sportlov till familjens hus i Norrland , vi ska åka slalom, gå på vildmarks- Spa, skotersafari med guide & bada badtunna… Vi kommer nog också våga oss på ett dopp i isvak (allt för bloggen) 

Kram & hej! 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *