Shoppat en resa!

Tjingeling! 

Det finns 2 människor på denna jord som jag kan se på i timmar när de sover. De två vackraste människorna jag vet (men Nick delar också den platsen på sin egen hylla i mitt hjärta) 

Idag har varit en härlig Måndag. Jag har studerat bra! Bokat en resa till Berlin i maj! Jag & Nick ska njuta några dagar & verkligen möta våren där. Nicklas & Cristian ❤️❤️ vi hoppas ni vill med?! 

Varit med min man & León på thaimassage. Min man tränar hårt med sin kropp, León har varit hela helgen på Bosön (fotbollsläger) & jag njöt bara av alla goda effekter som massage medför. 

  
 När jag blir 40 ska jag sluta med leopard, kan lätt bli lite övervintrad schlagerfantast då & det vill jag nog undvika.   
En annan tanke som slagit mig de senaste året då & då. 

Jag är i olika fas med många av mina väninnor. De är närmare 40 eller strax över. De har fått barn, kanske flera. Har även några väninnor i karriären, jag beundrar dem, de inspirerar mig. Vi är olika, jag gillar olika. 

Jag är inte förtjust i barn.. Erkänner. Jag gläds med all kärlek för deras skull men att prata vagnar, sele, mat, sömn, sömnbrist, sjukdomar & dyl är inte min fas nu… Det kanske låter hårt & nonchalant men de som vet, de vet. 

León  är 14 detta år & jag njuter av allt härligt vi gör tillsammans, när vi pratar om livet & att vi är så olika. Han är ingen liten ”prins” känner personligen att det är lätt pinsamt när föräldrar kallar sina barn  prins & prinsessa mer som en regel än ett undantag. Våran León är en väluppfostrad, härlig, snäll & mycket klok människa. 

Varför glömmer många vem de var innan de fick barn? Förstår att vi förändras med stora steg i livet men varför slutar många nyblivna föräldrar att ta hand om sig? Går i mysbyxorna, klagar på sömnbrist, brist på kärlek i relationen, slutar göra sig fina för varandra & sig själva?! I stora drag är vi väl ändå vår egen lyckas smed?! 

Jag reser gärna till barnfria hotell, kommer för andra gången i ordningen checka in på Axel Hotel i Berlin. Det är barnfritt & heterofriendly. 

Lycka är att jag är ruskigt bra på att hitta de absolut bästa priserna på flyg & boende… Jag är svårslagen där. 

Jag vet att jag tjatar om lycka hit & lycka dit.. Men som min goda vän Marko brukar säga : vi lever så korta liv, så snabbt här på jorden, då får vi fasen se till att ha det så lyckligt vi bara kan. 

Ren, äkta, okomplicerad & galen lycka är min Religion ♥️ /Anna Saletti 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *