Hoppa utan fallskärm!

Godmorgon vackra Fredag. 

Dagens känsla: nykär som tusan, förväntansfull, livrädd & modig. 

Dagens form: pigg på lchf & pudelfrisyr (Nick kommer och stylar om ett par timmar… Tack gode Gud för det) 

Dagens outfit: ett stort blingande halsband,  full garderob men inget att ta på mig… 

Dagens tanke: undrar om jag vinner på postkodlotteriet som jag blev övertalad att testa i två månader, jag föll på att något form av överskott går till välgörenhet. 

Dagens frukost: fick jag på sängen i ottan av min fantastiska man. 

Dagens färg på naglarna: barnsligt rosa med gnistrande stenar. 

Dagens beundran : beundrar med hela ♥️ en av mina trogna läsare som är i startgroparna för att öppna ett hem för herrelösa hundar & katter på Kanarieöarna. Mer om detta inom en liten framtid. 

Dagens utmaning: gå i mitt eget sällskap på ett flott blogg-  event på Södra teatern som jag är exklusivt inbjuden till denna afton. 

Ja… Då ska jag alltså gå Själv, ensam, solo på ett flott event. 

Jag är ett flockdjur & är gärna i ”the center of attention” när jag är bekväm & med dem jag känner. 

Jag frågade ett par av mina nätverkande vänner om de ville vara min plus 1 men när ingen hade möjlighet tog jag beslutet att jag ska mingla som ett proffs själv.  Genom terapi i form av samtal & min pågående utbildning har jag lärt känna mig själv på ett nytt plan. 

Jag är livrädd ibland för att bli lämnad, övergiven, bortglömd & inte räcka till. Jag älskar uppmärksamhet & bekräftelse men jag behöver inte knarka det… 

Jag tror inte på att leva på gamla meriter. Med det menar jag att det är så lätt att både leva & skylla på när man var smal, när någon har levt i en destruktiv relation, att haft en dålig uppväxt, att vara adopterad listan kan göras lång. Jag kanske kan vara såhär krass i tanken för att jag haft en lycklig barndom, har kontakt med mina rötter där jag är adopterad ifrån & ej varit i någon destruktiv relation… Men jag tror ändå på att ta ansvar för sin framtid & låta ryggsäcken vara på vinden. 

Jag tror på att leva nu med det du har & göra det bästa av detta i nuet, möta sina rädslor & älska så mycket det bara är möjligt när tillfällen finns. 

Jag tänker att jag säkert kommer snubbla på mina klackar ikväll när jag ska gå in på detta event, eventuellt stå med smulor av buffén i läppglanset lyckligt ovetande & mingla med någon ny bekantskap, i bara farten skåla med någon okänd, ta en selfie i smyg, svettas i nacken, kanske äta en brödbit i smyg & ringa min man för att låta självsäker & stolt över att hans fru, den ständiga lejonmamman vågar testa att utmana ensamheten & vända den till något att bli trygg i. 

Forfarande blir jag förvånad när det händer att människor kommer fram på krogen & säger att de verkigen gillar min blogg & att lilla jag skulle vara rolig!! 

Snickrad är bara förnamnet när jag ibland får mail & beröm för mina rader & bilder här. 

Ikväll kommer jag våga skina ensam, jag ska nätverka, äta, skratta högt innan  tar jag den välfyllda goodiebagen & försöker hålla mig på rätt sida av kullerstenarna med klackarna…. 

 Dagens mantra: jag vill våga för att vinna ❤️att hoppa utan fallskärm är nog bara bra i tanken ibland…..    

Kram & puss 

Ett svar på ”Hoppa utan fallskärm!”

  1. Do you want to get a luxury European classic car for your collection and for your fancy trips? Do you want to drive a real head turner? We can offer you the following luxury European classic cars: Iconic 1938 BMW 328 Roadster – 1954 BMW 501 V8 Convertible – 1955 BMW 502 V8 Coupe – 1957 Mercedes 190SL Convertible – 1960 Jaguar MK2 3.8l – 1967 Alfa Romeo Giulia Super – 1970 Alfa Romeo 1750 GT Veloce – 1973 Mercedes 280E AMG – 1992 Mercedes 300CE AMG Convertible – 1999 Ferrari 456M GTA. All our classic cars are in showroom condition. Please check more photos and details for these cars on http://wexonexluxurystore.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *