Solskenshistoria på 8 timmar & sedan lyckliga i många dagar ❤️?❤️?

Magkänsla, lyhördhet & fakta är min bästa kombo. 

Jag vet inte vilka som hann läsa mitt föregående inlägg som jag för 24 timmar sedan raderade. 

Vi har för en längre tid sedan blivit totalt förälskade i den ståtliga rasen Engelsk bulldog. Nygifta & lyckliga som få har ett beslut mognat mellan oss att vi är redo för att ta emot en Engelsk Bulldog valp i våra hjärtan & i vårat hem. 

Min älskade man har haft hundar i större delen av sitt liv & jag har varit en doggywalker till & från sedan jag var ca 8 år. 

Början av veckan togs ett beslut i våran lilla familj. 

Vi skulle ta steget ?? 

Vi hade valp- gos & bestämde oss för en liten tik. Bestämde namn & började planera. 

Lyckan blev mycket kort då en  ev allvarlig situation gav sig till känna. 

Väljer att vända blad på denna historien om en liten stund  &   Tänka framåt. Vi gjorde det allra bästa för vår framtid & vi är evigt tacksamma att det finns engagerade proffs. 

För 24 timmar sedan när vi  vaknade fick vi ett uppvaknande som inte var till sin fördel tyvärr. 

Ett uppvaknande  med mycket omtanke & värme ifrån en stor skara människor på ett forum. 

Vi gick på vår magkänsla & de fakta vi ej kunde blunda ifrån. 

Denna morgon igår kommer vi vårda i vårat minne länge.. Vi fick kontakt med en uppfödare som hade en liten helt perfekt hane kvar.

 Uppfödare Kamilla Nordén, Lady Rottś kennel. 

När hon sände bild på ”Lillegos” som hon kallar honom uppstod kärlek direkt ifrån oss på Stora Essingen. 

   
 
Efter ett givande samtal i telefonen hade vi snabbt en överläggning hemma & bestämde oss för att ta en utflykt heldag till Värmland & hälsa på denna perfekta lilla äkta  valp Engelska Bulldog. Han är med finfin stamtavla, friska föräldrar, frisk historia i släkten, fantastisk kennel & kanske lite utställning som nöje kan vara aktuellt. 

Att vi kan & har möjliget att vara så spontana är något jag älskar så förbannat högt. Min man är inte som någon annan ♥️ 

Vi blev så fint mottagna av uppfödaren i ett hem fullt av kärlek  med gofika & långa samtal när vi myste med de tre valparna & deras mamma i den vackra värmländska  idyllen.  

Nu vill vi skrika ut till hela världen att vi ska göra vårat allra bästa & skämma bort denna Engelska Bulldog valp med så mycket kärlek resten av hans liv.    
   
Om drygt två veckor tar vi en road- trip igen & då har vi en alldeles egen frisk, lekfull, underbar & busig  ”Bulle” i våran bil hem ifrån Värmland/ Lady Rottś kennel. 

   
 
Jag vill tacka Engelsk Bulldogg Sverige, Kamilla uppfödare, min älskade son som alltid är så positiv, klok & älskande, min livscoach Inger som jag allrid kan säga allt till & ett stort ❤️ till mannen som jag älskar till universum för att han alltid tror på oss & vår framtid med allt vi fyller den med. 

Välkommen till våran familj Lillegos som vi ikväll skålat in  & givit namnet Douglas ? 

Det blev en solskenshistoria med ett slut som kommer bli en fantastisk början om drygt 2 veckor. Vi övernattade i Örebro ifrån igår, prisa frinätter  & små kärleksresor. ♥️ 

  

    
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *