Det största mötet ⭐️

Hej underbara vår!

Just nu är mitt & Nicks största problem om vi ska promenera till Mälarpaviljongen eller gå på ett stort event med konst i fokus… Varför välja, vi tar nog båda.  

Idag skulle jag bara snabbt till NK för att byta ett par skor… I min nya Busnel & osminkad strosade jag runt i min naturliga biotop…. 

När jag minst anade det tittade jag ner i ljusgården från vån 2 & där står hon, den kvinnan jag tycker är vackrast på jorden, min största idol sedan 30 år. 

Carola ❤️ 

 
 När vi gifte oss sjöng våran underbara vän Daniel Mauricio evighet som våran låt att gå ut till, jag älskar Carola & tycker att hon är magisk. 

Självklart tog jag tillfället i akt för en liten pratstund & en bild… Med skakande händer, handsvett & jag har aldrig varit så tacksam att jag har botox i pannan annars hade jag svettats som en bodybuilder på Delta Gym. 

   
 Bilderna säger allt… På skakande ben åkte jag hem & firade mötet med Svensson- tacos tillsammans med Nick på vår balkong. 

Tipsar om en helt underbar resturang som vi tittar in på då & då i gamla stan resturang  Kryp in. Där jobbar våran älskade vän Håkan & hans vackra kollega Kerstin. Sååååå värt ett besök. 

Vi fick drottninglik behandling, rosa champagne & kände oss bortskämda jag & min man. 

Tack Håkan ♥️ 

   

Puss & kram 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *