Premiär! UMAMI 5th taste of art!

Hej ❤️ 

Nu ska jag ge ett härligt tips inför denna långhelg om du är kvar i soliga Stockholm eller planerar att ta ett besök till våran kungliga huvudstad. 

Igår tidig kväll hoppade jag & Nick ner i tunnelbanan till Hallonbergen. Wonderland event stod för inbjudan till premiären av Umami 5th taste of art. 

  

Umami park är beläget på Östra Madenvägen 17 Hallonbergen/ Sundbyberg. 

Igår gick galapremiären av stapeln för denna största Street art utställningen i Skandinavien. 

När vi kom upp ifrån tunnelbanan & såg ut som två vilsna fiskmåsar som var på villovägar  ifrån Kungsträdgården… Till vår stora glädje  mötte vi en lika vilsen kvinna som skulle till samma premiär. Hade vi stannat upp & kikat ner i golvet hade vi skådat den utmärkta Umami vägen till Umami park… (Ungefär 4 minuter promenad ifrån stationen. Den trevliga kvinnan bjöd oss på en taxi & vi skrattade gott tillsammans när vi hoppade av två minuter senare. Vi skålade i de goda rose vinet som bjöds & var glada för ett nytt härligt möte. 

   

    
   
Vi blev bjudna på fantastiskt goda Pinxos ifrån the Republic & känslan av att vara både i Barcelona & Berlin samtidigt var underbar. 

Denna utställning öppnar idag för allmänheten & är öppen Torsdag till Lördag denna vecka 11:00-16:00                   

80 st tavlor finns det att skåda & njuta av. 

  
    
 
Min absolut favorit & en tavla jag förälskade mig i på riktigt var denna: 

  
Tack till Wonderland event för den perfekta mixen av goda smaker, skön musik, trevliga människor, gott rose & en mäktig njutning för ögat & sinnet. 

   
Det bjöds på show & en presentation av utställningen & Umami park. 

  Rigo spelade skivor ⭐️  
Den härliga kvällen avslutade jag med mina fantastiska älskade vänner Marko & Liberta den fullkomligt underbara milda vårkvällen. 

Idag har jag vaknat bredvid min djupt sovande älskade man med pirr i kroppen. 

Våran resa mot Douglas engelsk bulldog som blir våran familjemedlem börjar nu. 

Idag packar vi den stora vita bilen som jag förälskat mig i & åker till Örebro två nätter. På hotell Borgen Clarion collection har våran vän Sammy fixat två fina rum till oss & mina föräldrar som stannar en natt med oss. 

På Lördag hämtar vi honom, våran Douglas i Deje/ Värmland. ♥️ 

  
Häng med på vår resa här i bloggen ? 

Kramar & värme 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *