Mot Berlin! 

Välkommen Fredag ♥️ 

Vaknade av ett pling på telefonen idag: 

  
Min man går upp tidigt som attan & 05.33 har han redan hunnit tänka stora tankar ❤️ han är verkligen genuint underbar min man, att både i tal, beröring & skrift uttrycka sin kärlek till varandra är något vi är proffs på i detta äktenskap. 

Blev så full i skratt när jag tittade ner i min fotända nyss: 

De blir nog vänner på riktigt snart ???? 
Jag har funderat på detta med outfit när vi hastar ut en halv trappa med Douglas i famnen som visat att han behöver ut NU!!! 

En granne sa med ett stort leende igår: åhh jag såg valpen!!!  

Jag tänkte tillbaka på hur vi varit klädda denna vecka som Douglas varit hos oss när vi rusat ut… Jag i nattlinne, Peters linne, klänning ut & in mfl. 

Min man i korta kalsonger, morgonrock endast & någon gång med handduk runt höften. Våran förhoppning är att grannarna bara ser hur gullig hundvalpen är & inte hur anskrämliga hans matte & husse ser ut i stunden. 

Vi har ett ”kan se härliga ut” läge också”  
   

Idag ska vi åka till Familjen Lindvall för att mysa i solen.

Ikväll packar jag & Nick våra väskor… Berlin tar emot oss ikväll & vi har en mini- svit på Axel- hotel 3 nätter. 

Nästa gång vi hörs är i Berlin ♥️ kram