RAtt bli med vänner!

Jag älskar att nätverka, det vet alla som träffat mig, kanske inte klockan 7.39 på hundpromenad med tightsen bak & fram, hår som skulle få hela wella studios att strejka & en blick som en vandrande pinne. Men annars ? 

Ingen blev mer glad än jag när vi klev in på en av barerna i Berlin & jag får syn på L. Som jag & min man träffade i slutet av september förra året. Då var hans prognos mörk & djupt deprimerad. Han har utvecklat Aids & redan förra året trodde han inte att han skulle leva 2016. 

Han fick hiv av sitt livs kärlek som sedan lämnade honom. Ett mörker, ensamhet, depression & omständigheter gjorde att han utvecklade. aids eftersom han ej tog bromsmediciner. 

Förra mötet i september var blandat.. Blandat av så mycket värme & kärlek samtidigt som det var en dimma över vårat möte, en orättvis & dyster dimma. 

Nu nästan 8 månader senare var han kvar, vi kramade om varandra flera ggr, han såg så mycket piggare ut, pratade om framtiden & berättade att han var harmonisk i sitt eget sällskap. 

Vi pratade inte om aids vi pratade om livet, det var fint att få presentera Nick för honom. Vi skrattade & det kändes som vi sågs igår. Vi kommer ses igen & vi kommer skratta tillsammans snart igen… Jag vill ?

Jag har en intre styrka, jag är stolt över den, stolt över att vara nyfiken & öppen för möten… Nya möten kan leda till en annan syn på världen…. Jag är med & jag vill växa.  ❤️ 

När vi sista dagen gick till Tristan Bar bakom Axel hotell & träffade en underbar bartender som jag klickade direkt med på ett typiskt mig vis. 

Vi blev vänner på Facebook & nu ser jag ännu mer fram emot att åka till Berlin snart igen, tror det blir en liten kärlekshelg i sommar.  När jag hittar nya vänner vill jag alltid dela detta med min älskade. 
Blev så skrytigt glad i hjärtat över denna mysiga hälsning ?♥️  
Veckan flyter på i en rasande takt, jag hinner inte riktigt allt & vara på alla platser jag önskar. 

Men jag är kär, León är underbar, Douglas är en lättsam valp & vi trivs verkligen i vårat nya hem. 

Jag har två nya arbeten på gång, att vara hemmafru är nog inget för mig i längre perioder. 

Veckans bilder: 

(León är tonåring & väljer att inte medverka med bilder på sociala medier för det mesta) 

   
   
Veckans tankar: 

 • Att bli med valp gör att man ofrivilligt bantar. 
 • Har aldrig i hela mitt liv varit så fokuserad på om & när någon annan behöver uträtta sina behov. 
 • 4 frågor denna vecka hittills om jag har löshår, svar: nej! 
 • Vuxenpoäng på att jag bokat in i min kalender att jämföra hushållets försäkringar på fre fm. 
 • En rosa dator spårlöst borta i flytt. 
 • Blivit bjuden på filondegs- knyten som jag inte kan uttala namnet på av en trevlig italienare som har en resturang i vårat kvarter. De var riktigt goda & han skulle läsa min blogg sa han. 
 • Stod på Jysk & övervägde noga ungefär en kvart vilken typ av tvättkorg vi skulle köpa, sedan tog jag den som var mest ungdomlig. 
 • Jag är proffs på att göra lasagne som mina älsklingar njuter av i fulla drag. 
 • Veckans lite märkliga i ett centrum: såg en ”fullis-gubbe” med snoppen ute & damtrosor, fick känslan av att det var svårt att bemästra konsten att stoppa i paketet med promille extra plus & spets. 
 • Ibland visar människor omkring oss sin rätta sida, inte vacker & en krakelerad fasad…tacksam att jag insåg..  Bye bye!
 • Vi har avancerat till en 160 säng men såklart dubbel- täcke ♥️ 
 • Forever dubbeltäcke, alla tillfällen nära min man är värdefulla som tusan. 
 • Vi är de som ni tänker på nyckel- smeden: men vem i hela friden gör en nyckel med en katt, hund eller en solnedgång på lixom? Det är vi, vi är stolta bärare av hemmanycklar med löjliga motiv & inte ens Nick slapp undan med sin nyckel hem till oss.   

Varma kramar ♥️