Tro, hopp, framtid, kärlek & studenten…

Jag är stolt ❤️ 

Stolt över att vara en del i familjen Lindvall. Denna vecka är jag extra stolt. 

 Siri, min guddotter har tagit studenten. Hon är en av de coolaste människor jag känner. Hos Siri finns det bara godhet, vackra tankar & ett hjärta av guld. Siri är inte som alla andra, hon är bra mycket bättre… ♥️ 

Siri sprang ut så attans stolt ifrån sin gymnasieutbildning på särskoleklass, hon sprang ut till de som skämmer bort henne med kärlek varje sekund. Hon sprang ut mot framtiden & avslutade ett härligt kapitel i sitt liv för att till hösten börja på ett nytt. 

Siri är balens drottning varje dag i mitt liv, när det blir tal om att ”rocka sockorna ” som ett signum att alla är unika, alla är värdefulla & alla kan lyckas då är det självklart att jag ”rockar sockorna” för Siri & i mitt liv så rockar hela hon varje stund som jag får tillfälle att hänga med henne☀️

Bal på slottet i veckan, lysande värdinna på sin mottagning igår & med ett leende lyste hon upp denna dag. 
 

Det bjöds på fantastiska smörgåstårtor i flera goda variationer & efter detta fanns det plats för lite god smulpaj. 

   
 

En underbar eftermiddag & kväll i harmoni & med mycket kärlek… 

När v kom hem avslutade vi på detta viset: 

   
 
Idag äter vi brunch på balkongen, just nu hör jag hur min León diskar & plockar in i köket samtidigt som han nynnar på någon sång.. Han är fin… Finast. 

Snart ska vi köpa extra gott fika & slå oss ner på en filt i skuggan ❤️ 

León ska sova hos kompis, min kärlek har  lång jobbhelg & jag ska bjuda över mig själv med Douglas till någon trevlig vän ikväll tror jag.  

Trevlig Lördag… 

Påminner om livets stora gåta: 

Älska , glömma & förlåta. ❤️


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *