Två anledningar att fira.. 

Fina ❤️ 

Idag är en dag att minnas. 

Jag är stolt.. Stolt som en påfågel eller kanske en lejonmamma. 

I tre år har jag studerat på sidan av mina arbeten, mitt liv i glitter & vardagens utmaningar. 
Idag skriver jag min sista tenta. När jag berättade för 3 år sedan att jag ville studera på sidan av ett heltidsarbete fick jag höra av min bror & pappa: jaha.. Hoppa inte av som du brukar göra då… Kan du komma någonstans med den utbildningen då?! 

När jag sprudlande glad kom till Tyresö- huset för 2 år sedan efter min fotografering för min blogg som skapades då fick jag höra av samma duo: 

hur många läsare har Blondinbella? Hehe tror du att du också ska lyckas på det viset?!! Eller: vem vill läsa om ditt liv?! Är det så spännande?! 

Min man & son delade dessa ögonblick med mig.. De har delat hela min resa också med kärlek, beundran, tro & stort hopp. Min man läser varje ord i min blogg & min son gör det i smyg.. 

Jag har just börjat på ett nytt arbete lite smått & nästa vecka ännu ett uppdrag. Alla extremt sena kvällar med ljudböcker, samtal med min mentor.. Föreläsningar & nya insikter har givit frukt. Jag är på väg & när det känns rätt… Då är det lätt. Jag har inte givit upp, bara inte haft något behov av att skryta om mina 3 år med extremt mycket i huvudet & lite mycket sömnskuld & mycket nöje. 

Jag har hunnit med det mesta jag velat & jag har tagit många större steg i mitt liv.  

  
Min blogg är min baby & jag vårdar den ömt. Jag får uppleva mycket nöje genom min blogg, jag har läsare som gillar mina rader, flera tycker om att läsa om mitt liv…. Jag är stolt & jag lägger ner värdefull tid på att dela med mig av mitt liv… Det bästa är all feedback & kärlek jag får av olika trogna läsare. Jag får leva la dolce vita då & då.. Jag älskar det.. 

Idag går min León ut klass 7. Han öppnar nu på morgonen ett paket med en ny svindyr tröja som kommer kosta honom 10 ggr hundvakt & diska hela sommarlovet med ett leende på läpparna, han kommer bära sin outfit lika stolt som han är över att vara älskad… Älskad till månen & tillbaka. 

Jag & hans pappa är mer än stolta över vår León ❤️  han är en sådan varm, omtänksam & älskande människa. 

 

Ibland när vi säger godnatt brukar jag fråga honom hur JAG kunde få det bästa barnet? Hans svar är alltid detsamma: för att mammi är bäst ♥️ nu tycker du nog att jag är töntig & himlar med ögonen i smyg min älskade León när du läser detta i smyg… 

När vi var på Häringe slott för ett par veckor sedan presenterade de den perfekta tanken som jag svalde med hull & hår. 

Häringe slott ska vara för gästerna som en sommarresidens.. Det var som ljuv musik i mina öron & till helgen flyttar vi in  på slottet för att fira en årskurs 7 avslutning & en trött men stolt examen & bloggerska med ett händelserikt liv i stort & smått..  Lycka är att få bo på ett slott & vara bortskämd med kärlek.. 

  

Varma kramar 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *