Girls night out by Zandra the one & only! 

Girls Night Out 

Så var det äntligen dags, tjejkväll deluxe med guldkant på allt!

När jag & prinsessan Anna har våra kvällar kan allt hända, & vad som än händer så är det alltid kul, går inte misslyckas.

 

  
 

Vi startade vår fab kväll med att mötas upp på Salong K Style på Kungsgatan med lite bubbel för tvätt & fön (asså varför har jag inte gjort det innan?) Håret blev AMAZING!! Hollywood style precis som prinsessan berättat! 😉

Därefter begav vi oss mot Elite Park för att checka in i vår svit! Haha ja vi bor båda i Stockholm, men hur nice är det inte att bo på hotell i sin egen stad? Jäkligt smidigt också för en grym helkväll!

 

   
  

Efter ett glas vin på hotellrummet började magen kurra och en halv hummer som mellanmål på Lisa Elmqvist satt fint. Är magen glad är människan glad! J Servitrisen tyckte vår beställning var lite rolig: En halv hummer & en Manhattan tack! Klockrent om du frågar mig! 😉

Sen var det dags för lite smink, klädbyte och pepp på hotellrummet!

 

   
  

  
 

22.30 dags för middag på Sturehof, Råbiff på Kalv, sanslöst gott! Alla måste testa om ni inte redan gjort det!! Lite rosé på det och succemiddag var ett faktum!

Sen kom regnet….& det regnade…& regnade… & regnade! Seriöst skulle det aldrig sluta elle? Vi hade ju för fasen fönat håret Hollywood style!! Helloooo!!

Lösning: Annas kappa får agera skydd!! Japp lilla mini & jag sprang runt på stan under Annas kappa mellan klubbarna, haha måste sett sjukt kul ut!

Vi valde att spendera danstimmarna på Hells Kitchen – dans, drinkar, you name it!

Köpte med subway till hotellrummet, jag somnade i sängen medan jag åt! Haha, slut som artist! Anna mumsade glatt på sin cookie som hon köpt med, det var smulor i hela sängen när vi vaknade!! 😉

  

  

lördag – vaknar upp i panik! Har vi missat frukosten? Nej, det va lugnt, glider ner till frukosten och jag är besviken…INGA PANNKAKOR! Men jag överlevde ändå…typ!

12.00 Checkar vi fnissandes ut från hotellrummet medan vi pratar om gårdagen, epic!

 

Skrattar för mig själv när jag läser mitt första blogginlägg, vilken kväll!

Släng er i väggen – Puss & förlåt!

//Zorro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *