Pleasure seekers! 

Denna vecka trodde jag skulle bli lugn & med lite lätt bitterhet handlade jag några trasor på rean som jag skulle kunna klä ut mig i om det skulle hända något roligt någonsin igen… Haha! Så fel jag hade… 

Det är satans svårt att vara ny på ett jobb & att vara i en annan position.. Jag känner mig lite ängslig för ansvar just nu. 

Jag har valt att lämna mitt arbete helt utanför min blogg & så kommer det förbli. 

Såhär har min vecka varit hittills: 

Vaknar till detta nästan varje morgon & det är underbart ♥️   
Hinner pussa på min man varje dag men knappt något mer eftersom han jobbar nästan dygnet runt just nu…. (Det betyder väl att jag inte behöver arbeta så värst mycket?!)   
 

Resturang Torget med restaurangchef & navet Tom ”Amazing” bjöd in till en stammiskväll med extra allt: 

 

    
   
Vi njöt av 3 rätters som fantastiska Henrik lagade till alla lyckligt lottade stammisar. 

 Älskade vännerna ♥️
Självklart höll Reine sitt uppskattade Kryss med fina priser för de laget som var slipade på allt ifrån när Alcazar bildades till att känna igen gamla artister när tvn var svartvit. 

 Reine ♥️:  

Att få spendera en dag med min älskade son är härligt som tusan.. Jag bara älskar att han har sommarlov.. Vi promenerar i skogen med Douglas, strosar på stan & pratar om livet. 

När hungern smög på slank vi ner på NK saluhall där världens bästa Anders skämmer bort oss med allt ifrån nyöppnade ostar till kunskap för livet om allt i livets goda smaker. 

   

  
 
Tankar i veckan: 

  • Jag blir stressad av jazzmusik. 
  • Jag har hittat min favorit av whisky som min vän Maurico introducerat… Jack Daniels ?? 
  • Har varit utan spegel i hemmet 5 dagar eftersom hundvalpen lyckades välta den vi hade. Det kändes som plågsamma 5 år. 
  • Att gå ut utan att se hur outfiten såg ut var mindre kul & gjorde mig till en bitch på Mio möbler då jag otrevligt nästan krävde hjälp att bära spegeln till kassan åt mig. Hur desperat på att få spegla sig kan man vara??? Jag betedde mig som en crazy Bitch! I nöden prövas kassörskan. Hon bar & log sedan hoppades hon nog att jag skulle få 7 års olycka ?
  • Funderar på om jag får 7 års olycka nu? Den gamla spegeln gick i 7000 bitar.. 
  • Pratade med en väninna om dates som slutat i katastrof & vi skrattade gott. Jag berättade att en gång var jag tvungen att kasta ut två smörgåsar genom fönstret hos en date eftersom de var så otroligt äckliga & en annan gång gick jag en hel söndag på ett museum & låtsades för kung & fosterland att jag hade ett otroligt stort intresse för kinesiska trägubbar i dov belysning. 
  • Med min man har jag den perfekta date- night balansen. 

Jag & León har skapat vår egen Magnum på NK eftersom vi är sanna Pleasure seekers: 

  

   
 

Han är bra fin min León ❤️ 

  
Nu tar vi helg ? 

Kramar