Bebis & ormbett! 

Hej! 

Älskar att vi har balkong. 

Jag sitter i solen med Douglas sovande under min stol. 

Älskar att han är vid min sida, hela tiden. Har kysst kramat om & bedyrat min kärlek till min älskade man just. Han åker  nu en vecka på flottfärd & gubbmys. Saknar honom redan… Men snart har vi våran semestervecka. 

Åhh vi ska bo i sviten på Häringe Slott… Längtar. 

Helgen har varit mys med nära & kära. Älskar att bli bjuden på middag. 

 León & hans favorit sture i agility- parken.   
  
 Nyfunna vänner ??? 
  

Vi fick med oss jordgubbssylt med smak av fläder som våran Marko gjort till oss & självklart blev det en lördagsfrukost med pannkakor. 

  
När vi skrotade runt hemma på Lördagen blev jag så himla glad i hjärtat efter ett samtal av min fina vän Calvin. Han ringde bara helt spontant & ville bjuda tanten på middag hos honom & hans Linus. Tyvärr var vi redan bjudna till min väninna Loella m familj men jag blev så attans glad att bli inbjuden & vi tar middag i veckan. 

Jag är stolt gudmor till Milio & då ska han skämmas bort. 

Ettårspresent var ett kit med ”Raffe” outfit. ♥️  
Ibland händer det!!! En bebis- bild! Jag gillar inte barn men om de bär Ralph Lauren & är tysta är det ok ? 

Nu väntar jag på min vän Marko som är på Djursjukhus med sin lilla Ture.  

Lilla älsklingen har blivit biten av en huggorm idag & är på intensiven. Nick är påväg in. I nöden måste regnbågsfamiljen hålla ihop. ❤️ 

 
Kram & hej ❤️