Saker som gör mig glad ❤️

Hejsan svejsan ? 

Jag vet att det är löjligt att börja så men jag bryr mig inte. 

Idag gjorde två saker mig extra glad. Den första var en inbjudan till en galapremiär arrangerat av Petrè event. Petré event är så lyxigt.. 

Jag får ta med mig 3 st bara det är lyx i sig! 

  
Sedan blev jag bjuden på middag till helgen hos våra kära vänner Cristian & Nicklas som lever lyckliga i sitt perfekta Elle interiör hem. 

Deras goda vänner Tommy & Jörgen kommer också & jag får som tourettes när jag träffar Tommy eftersom han är Urolog & jag kan bara inte sluta fråga om allt. Skämskudde & munkavel på mig Lördag kl 19.30. Kommer bli gala. Jag tror mitt öde är att omge mig av stiliga gay- män & en Bulldogg. 

(Självklart en underbar tonåring & en skogsmulle- hunk också men det är givet) 

Detta är min utsikt.. Den gör mig lycklig:   

 
Denna vecka jobbar jag, går upp tidigt & har matlåda… Det känns bra. 

Min man sitter på någon flotte med 4 gubbar & leker Robinson eller liknande på något vatten i Värmland… Jag skulle inte byta plats med honom ens för en extra NK rea… Men han är överlycklig & skickar bilder orakad, halvsmutsig, utsövd & totalt avslappnad… Han har det fint på sitt sätt. Om 10 dagar har vi semester & då blir det ingen flotte alls men det blir flott i sviten på Häringe slott ⭐️ 
Veckans tankar: 

  • Har äntligen lärt mig av mina flotta vänner hur jag uttalar Hermes!
  • Tycker forfarande i smyg att den bästa saken man kan köpa för pengar i vårat hem är vår tvättmaskin med inbyggd torktumlare. 
  • Känner många grannar nu & älskar det.. Allt ifrån damen som hittat frid efter ett hårt liv, tonåringen som skriker på sin mamma men är trevlig som tusan mot mig, ”seth Rydell kopian modell sämre ovanför , grannen som vi skålar med på balkongen & han säger att han har känningar i nacken när han står i kalsongerna, den trevliga damen med en garderob som gör mig grön av avund. 
  • Längtar till Fredag då jag ska få håret lyx- fönat hos min kära väninna Loella på salong Moí, det passar utmärkt då jag senare ska träffa min uber- stiliga vän Calvin & hans Linus. 
  • Ser fram emot en barnfri helg, var ett tag sedan, men Douglas the Bulldogg är med mig på mina eskapader. 
  • Kände mig otrogen mot mathem när jag strosade runt på Ica men vi har så himla bra ica i centrum. 
  • Ibland unnar jag mig en skvallertidning men jag orkar bara läsa rubriken så jag är nog grovt felinformerad i kändisskvallret. 

Kram & hej ❤️